Nostalgic Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Am la reparat acest Hyundai , am reparat defectiunile avute,functioneaza, tensiunile de alimentare corecte toate,dar.............exista un dar. luminozitatea este foarte scazuta.reglajul la maxim imaginea foarte intunecata. O idee ceva ca m-am blocat tot cautind. Va multumesc! Link spre comentariu
cristronic Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Poate daca precizati ce defecte a avut,e mai usor de dat idei. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 reglati din potentiometrul screen (cel de jos) de pe trafo linii atat cat este necesar ochiometric. daca il dati prea tare o sa apara cursa inversa(linii albe orizontale inclinate putin spre stanga). Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Cum este G1 la tub?!? La masa sau.....?!?! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) In traf linii se produceau scapari, l-am inlocuit cu exact acelasi tip , din G2 daca modific se stica mult calitatea imaginii.la o calitate buna de imagine luminozitatea este foarte mica. G1 nu e chiar la masa ,e la un potential de citiva volti. Editat Noiembrie 15, 2014 de NOSTALGIC Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Rezistenta de pe G1 nu este intrerupta?!?! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Nu-i dus ceva pe ABL? Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) daca suneati de prima data ca ati inlocuit trafo linii care descarca va spuneam sa verificati si rez pe abl si tot circuitul abl. de regula cand se arde rez pe abl trafo linii descarca si trebuie inlocuit. stie d-l dan ce zice. Editat Noiembrie 15, 2014 de bobo Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Poate daca precizati ce defecte a avut,e mai usor de dat idei. V-a intrebat colegul.....dar nu ati spus ce defect a avut!!! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 daca suneati de prima data ca ati inlocuit trafo linii care descarca va spuneam sa verificati si rez pe abl si tot circuitul abl. de regula cand se arde rez pe abl trafo linii descarca si trebuie inlocuit. stie d-l dan ce zice. Luminozitate scazuta era si pina sa se defecteze traful de linii.Pe abl e in regula si pe g1. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 condensatorii electrolitici din sursa i-ati verificat? cu tensiunile cum stati? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 condensatorii electrolitici din sursa i-ati verificat? cu tensiunile cum stati? In regula. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Ce tensiune e pe G2?tubul e ok? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Ce tensiune e pe G2?tubul e ok? Pe G2 pot urca pina la 5-600 v , tubul e ok , am probat cu altul acelasi rezultat. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 verificati si tensiunea de 8v de pe pinul 3 N551... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum