exxu Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Doar schemele... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 pe mine mar interesa o schema pt un BPM counter.....tot pt un mixer Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 behringer arata numai prosti, si dupa ce vezi un pioneer desfacut iti revi cu picioarele pe pamant, hai sa zicem ca reusesti pana la urma sa faci cablajul si schema, dar nu gasesti piesele, si daca le gasesti ajungi la un pret de nu se renteaza Link spre comentariu
Bullix Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 A, bun, am inteles ce vrei sa zici: n-am eu fatza de SMD, dar sa zicem ca in loc de "cutiuta magica" numita Pioneer o sa iasa un "geamantanu' lu' tata mare" marca Bull, dar macar sa faca tot aia... dar in legatura cu piesele, ma resemnez... asa e...Cat despre ce prostii zice Behringer, acu' inca ma intreb ce circuite sunt acele 4580 si 299. Ca schema pare destul de logica si frumos structurata pe module... acum ce sa zic... pana la urma poate raman la varianta Elliot Sound.Iar in legatura cu bpm counter, stati fara griji. Orice mixer de la Behringer pana la Pioneer arata total aiurea... acu' am 180bpm si dupa 10 secunde am 130 si apoi 80. In aceeasi melodie... sa fim seriosi... si vorbesc de un DJM600 aici, care face un car de bani, nu de orice fleac.Cine vrea un bpm counter adevarat si serios... sa-si foloseasca URECHEA si ceasul de la mana (sau cronometrul de la mobil :P)Numai bine! Link spre comentariu
Bullix Postat Februarie 17, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2007 Am o nelamurire legata de urmatoarea schema. Este vorba despre modulul de intrare auxiliara din mixerul ESP de pe site-ul westhost. Acum nelamurirea: cei doi conzi de 47 de micro... ce fel sunt? Sunt nepolarizabili cumva? La 47uF, zau ca m-as cam indoi. Daca nu, atunci care-i minusul? PS: neglijati partea de la TONE incolo, la aia nici n-am ajuns. Later edit: m-am lamurit discutand asta la alta sectiune. Trecem peste intrebarea asta. Schema Link spre comentariu
Vizitator subumann Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 http://sound.westhost.com/project30.htm l-am facut si merge excelent 0.03% thd (cu rezistente 5% carbon !!!). ca schema e comparabil cu cele industriale. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 Salut! Poti posta, te rog, si desenele pentru cablajele folosite de tine la acest proiect?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator yGs Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 ceva pooze subuman daca se poate sa ne "spalam pe ochi" si noi cu creatzia ta :drinkers: :smt006 Link spre comentariu
Bullix Postat Februarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2007 Subuman, zi-mi si mie te rog exact configuratia in care l-ai facut si cum exact ai legat modulele intre ele, ca eu inca nu m-am lamurit perfect. Uite, eu vreau sa obtin o configuratie: 0 (ZERO) intrari microfon (o lasam pe alta data :weedman: ), doua intrari stereo de linie si doua phono. Eu m-am gandit asa: pt fiecare intrare de linie am folosit una bucata modul auxiliary stereo module, un tone control; pentru cea phono inserez la intrare modulul phono RIAA (PRoject 06 mi se pare) iar la final partea de Basic Mixing Groups. Dar nu stiu exact cum le voi lega. Da-mi te rog detalii. Pt Palade Vlad, n-are rost sa-ti trimit desenul care iese aiurea, iti pun aici Eagle-ul si fisierul sursa la ceea ce-am facut eu pana acum (stereo aux). Si asa ai si libertatea sa-ti rearanjezi piesele cum vrei, poate nu-ti place cum le-am pus eu. Programelul: Eagle PCB Designer Sursa: line-in (arhiva) Succes! :smt003 Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Multumesc Bullix. Eagel-ul il aveam insa nu prrea aveam chef sa desenez schemele. Acum ca mi le-ai dat tu e foarte bine. Cu stima, Palade Vlad.Multumesc. Link spre comentariu
Bullix Postat Februarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2007 Cu cea mai mare placere! Eventual mai verific-o o data. Eu am verificat-o de doua ori, am si turnat-o. Doar asa, just for sure.Daca nu mi-o iei inainte, ti le dau si pe celelalte pe masura ce le fac. Daca da, invers, da? :weedman: Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator subumann Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 L-am facut pe cablaj de test :tonqe: serios.Are doua placi suprapuse, una cu virgula canalele si cealalta cu potentiometrii.Sint 4 cai de mic/line care se insumeaza in L+R cu iesiri balansate + doua vu-metre cu LM 3915 (parca).Este exact schema de pe siteul acela, doar ca are la iesirea de fadere L+Rdoua treceri la balansat.Fara aux si alte treburi ca nu e mixer broadcast.Poate fac si ceva poze ( asta inseamna ca trebuie sa-l desfac din carcasa ) Link spre comentariu
Bullix Postat Februarie 27, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2007 Mda... ai preferat varianta de microfon... intrarea de aux (scrie si in proiect) e folosita pentru Line-In (cd, phono) iar pt phono inserezi pe intrare si un phono preamp. Eu prefer varianta asta, dar nu m-am lamurit ce voi face cu partea de "mixing groups&master" si "active line output". Link spre comentariu
Vizitator subumann Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Fiecare cale din mixer suporta si microfon si linie, diferenta se face din gain si pad daca e nevoie. Asta ca sa simplifice existenta a doua pre-uri separate mic/line comutabile. Intrarile de phono si line separate sint folosite pentru sculele care in mod normal nu constituie niste surse frecvente de semnal. Daca vrei un mixer pentru mixat diverse microfoane si scule cu iesire de linie ( ceva de genul transmisii sau live-uri etc ) faci exact schema asa cum este ea. Daca vrei un mixer de casa pentru surse de casa ( cd, dvd, tape ... NEBALANSATE ) mai bine faci asta : http://sound.westhost.com/project94.htm la care pui cite intrari vrei. Daca imi spui la ce vrei sa-l folosesti poate te pot ajuta si cu alte scheme. Link spre comentariu
Bullix Postat Martie 2, 2007 Autor Partajează Postat Martie 2, 2007 Pana una alta am sa termin ce-am inceput sa fac, n-o sa arunc la gunoi cablajele gata taiate si trasate :axe: Insa pana una alta, sa nu uitam ca avem de facut o sursa a naibii de bine filtrata si stabilizata, deci avand in vedere cat costa conzii (ca mereu pui mai multi) si cati bani am acum in buzunar... cred ca mai vorbim pe la Paste :weedman: Glumesc.Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum