Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Yamaha ax-540 sau Technics su-8080 ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Multumesc de sfaturi. Este adevarat ca technicsul e mai "impunator" dar ....am luat si in calcul batranetea si pana la urma am luat yamaha...care arata foarte bine si vanzatorul a fost mereu obsedat de curatarea lui interioara. La o scurta privire pe etajul final totul a fost ok in materie de piese...iar pe partea cu lipituri totul este ca in fabrica.se aude foarte frumos ...mai natural decat ce am avut pana acum...si nu baga corectii foarte stridente...deci in concluzie este ok si ca aspect si mai ales ca putere pentru un apartament. Drept dovada astazi mi-am luat si o pereche de boxe sanyo sx-1100 in stare foarte buna.A trebuit sa ascult vreo 4 perechi gen canton jamo si inca 2 nemtesti ca sa le aleg pe acestea...care eu le lasasem la urma cand am vazut ca scrie sanyo pe ele.....dar tot best buy today au fost...am ramas prost cum suna. Vanzatorul nici nu le ascultase si a ramas si el prost cand le-am conectat si parca nu mai vroia sa le dea in acelasi pret. Am ajuns acasa si am facut o proba de 20minute si cum nu se mai intamplase de mult....au aparut baetii cu girofarul si am scos-o la pace iar. Problema mea acum este ca yamaha intra in protectie cand trec cu volumul de jumatate si are minim 8 ohm iar boxele sunt de 8 ohm pe eticheta dar la masurare arata 7 ohm fara eroarea aparatului...........nu stiu aici m-am impotmalit putin.....voi gandi dimineata mai mult problema.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări