Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

add/remove programs

LostCell

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

6

• LostCell

4

• ywar2

2

• crexy

1

Top autori în acest subiect

Incearca asa, poate merge: faci o copie la directorul in care a fost instalat programul, dezinstaleaza-l si apoi refa directorul la loc cu ajutorul copiei. Daca nu este un program prea stufos, cu fisiere prin tot windowsul, ar trebui sa mearga.

Link spre comentariu

Era un trick pe siteul revistei Chip cum sa faci sa-ti apara Windows Messenger la lista de Add/Remove...nu mai tin minte exact cum se face...cautati pe site si vedeti.Ideea este ca paote merge sa incercati reversul pt alt program, dar nu am icnercat...oricum faceti o copie de backup, pt ca tin minte ca modificati niste fisiere destul de importante pt Windowzzzz....

Link spre comentariu

dap am aplicat varianta:copiat in alta parte si pe urma am day uninstall si a disparut si merge,cat despre registry..aia se pot sterge cu click dreapta delete.asa am scapat din niste virusi care s-au instaalt in registri.multumesc tuturor

Link spre comentariu

dap am aplicat varianta:copiat in alta parte si pe urma am day uninstall si a disparut si merge,cat despre registry..aia se pot sterge cu click dreapta delete.asa am scapat din niste virusi care s-au instaalt in registri.multumesc tuturor

???????
Link spre comentariu

sa speram ca nu s-a apucat nici un incepator in materie sa dea clic dreapta pe registry.dat si sa-l stearga!!!ca eu asta am inteles din postul lui LostCell, si de-aia am pus semne de intrebare!!! :smt005

Link spre comentariu

mah..nu am sters registri la intamplare..chestia ca am scanat cu bitdefender10 si o gasit ceva virus asezat tocmai in registri si nu putea nici sa dezinfecteze si nici sa stearga..asa ca m-am dus la locatia indicata de bitdefender si l-am sters :snakeman:

Link spre comentariu

nu era regitri windowsului infectati,virusul respectiv(nu mai stiu care)se "asezase"suplimentar acolo,isi facuse o intrare proprie.Intrarile programelor instalate le poti sterge fara probleme,dar sa nu nimeresti ceva ce ii trebuie la windows :snakeman:

Link spre comentariu

nu era regitri windowsului infectati,virusul respectiv(nu mai stiu care)se "asezase"suplimentar acolo,isi facuse o intrare proprie.Intrarile programelor instalate le poti sterge fara probleme,dar sa nu nimeresti ceva ce ii trebuie la windows :snakeman:

de acord!! :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări