morocanosul Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 In specificatiile TV,pe langa HDMI mai este si CI+ si intrari USB 2.0.Ce se poate conecta la aceste intrari,care este rolul lor principal? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Păi nu scrie în manualul utilizatorului pentru respectivul TV ? Nu aţi menţionat modelul, unele tipuri mai vechi puteau doar vizualiza fotografii prin intermediul USB, cele mai noi pot rula filme direct de pe stick USB. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Modelul este:Samsung 28 H 4000,diagonala 68/HD,in curand vine de la e-Mag! Ce v-am spus este scris(pe langa altele) in prezentarea modelului la e-Mag. Link spre comentariu
belasajgo Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Unele televizoare mai stiu si sa inregistreze pe stick USB / harddisk extern. Dar de afisat poze si video-uri de pe stick stie fiecare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) O fi asta....? http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Interface http://broadcasting.ru/pdf-standard-specifications/interfacing/dvb-ci/ts101699-v1-1-1.pdf Editat Noiembrie 14, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Deocamdata,nu pot sa va dau detalii EXACTE,dar daca cautati modelul,ve-ti vedea caracteristicile(care le-am vazut si eu,pe e-Mag)! Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) la usb poti lega stick sau hard extern ci+ este pentru cartela decodoare de programe pe cablu rds de ex iti ofera card de asta in loc de decodor mai bine il returnezi, vorbim pe privat Editat Noiembrie 16, 2014 de Kuki Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum