nicuschiopu Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 sasiu 11ak30 echipat cu procesor :st92195c7b1/oer ;jungla stv2248h si sunet TDA7622L totul functioneaza normal dar cu volumul la minim se aude un brum si jeneaza la ureche volumul regleaza normal +si - am inlocuit integratul de sunet si condensatorii de filtraj aferenti sunetului acelasi brum daca ma puteti ajuta cu ceva solutii pentru remedierea acestui defect va multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Trebuie văzut de unde e bruiajul din final sau înainte de el.Desfă intrările si final si vezi.Nu este riplu pe alimentare? Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 nu inteleg ce este acel(riplu) pe alimentare daca va rog sa fiti mai explicit va multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 nu cumva este pus cu decodor tv Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 va referiti la semnalul pe care il foloseste clientul este semnal de la rcs . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 incearca un dump Link spre comentariu
ion_vasile Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 nu inteleg ce este acel(riplu) pe alimentare daca va rog sa fiti mai explicit va multumesc. Si vrei sa repari televizoare ? Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) si daca am intrebat domnule ION VASILE de ce pui intrebarea daca vreau sa repar televizoare eu cred ca am reparat sigur mai multe televizoare ca tine . Editat Noiembrie 16, 2014 de nicuschiopu Link spre comentariu
ion_vasile Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Se vede si se simte.Din faptul ca ai mai multe postari nu rezulta si ca ai [fi ] repara[t] mai multe televizoare decat mine. P.S. Faptul ca te impiedeci la un 11AK30 spune totul. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 eu am cerut ajutor pe forum ca poate nu am gasit acest defect la 11ak30 pana acum au fost alte defecte si daca sti defectul care este postat de mine te rog punel pe forum multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Eu am întrebat ceva si nu s-a răspuns? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum