Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa300v2

neinvins

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

18

• Mircea Crisan

16

• zal

10

• Dr4g0n

7

Top autori în acest subiect

• 6 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

salutmi-am cumparat un transformator de 1,5 kv si +-90v in secundare dupa redresare. Acum intrebarea: Rezista IPA300v2 la aceasta tensiune. Daca da cu ce finali si cam ce putere scot pe 8 ohmi.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Astazi am probat un modul fara finalii montati si se pare ca se regleaza bine.M-am cam speriat ca mi-a iesit din prima dar mai am cale lunga. IPA 500 deci varianta cu 5 perechi de IRFP260.L-am alimentat la +/- 70 Vcc si m-am jucat din semireglabili si se pare ca lucreaza modulul de comanda.La ce tensiune ma sfatuiti sa-l alimentez fiindca nu mi-am comandat inca traful.Intentionez sa-mi comand un traf high fiind strangulat constructiv de carcasa.Prefinali se incalzesc putin dar e drept ca nu am pus un radiator mare pe ei.Mircea Crisan.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Gata fratilor a iesit si al doilea modul.Am avut o lipitura rece si un traseu intrerupt de nu reuseam sa reglez curentul de mers in gol. Am reglat cam la 200mA. Pareri? E mult ? E putin?Inca nu le-am auzit dar sper ca sambata o sa dau cu semnal in ele.Mircea,

Link spre comentariu

Rezistentele de pe alimentare se pun de citiva Ohmi si max 0,5W, ca sa se arda daca apare o oscilatei sau un scc, la cit sint de mari alea, poate sa se intimple orice dupa ele ca nu se intrerup. Trafo e mic, nu are 1,2kW.

Link spre comentariu

Curentul de mers in gol e ok, poti sa experimentezi cu mai multe valori si sa vezi cum suna(vezi sa nu fie prea mare). Sa masori si tensiunea la iesire si cum zicea zal, rezistoarele alea sunt de prea mare putere si nu te salveaza in caz de ceva. Traful pare ok daca e doar pentru un canal.Asteptam impresii despre sunet.

Link spre comentariu

Da, intradevar traful nu este de 1,2 KVA ci de 650 VA.Nu am vrut sa-mi dau comanda de traf pana nu le aud.M-am interesat la Pe..a si ma costa 495RON+TVA un traf de 1,6 KVA de tip high. :smt022 Pretul trafului este destul de descurajant asa ca stau cumpana si nu vreau sa arunc un purcoi de bani pe fereastra pe un proiect lamentabil.Totusi la probe se cam incing prefinalii. Voi ce radiatoare ati folosit pentru prefinali?Mircea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări