Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa300v2

neinvins

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

18

• Mircea Crisan

16

• zal

10

• Dr4g0n

7

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Da, poti sa ai o tensiune de 45 Vefectiv, dar din experienta iti spun ca la peste un sfert din valoarea tensiuni de alimentare (2x75VDC=150VDC, adica 35VDC) distorsiuniile cresc mult iar din punct de vedere a noilor reglementari in domeniu sunt neacceptabile.Asta insemna "pacaleala cu WATTI", pentru ca chiar daca difuzorul il soliciti la acest nivel programul sonor este mult distorsionat. Tie iti place sa asculti muzica asa??? Mie NU.

Experienta ta e pe ALTE amplificatoare de KKat si nu pe asta :smt003
Link spre comentariu
Vizitator releu

Ai dreptate Vasile dar are si music_love.Hai sa vorbim de altceva ca subiectul asta pe care l-am citit ma plictiseste.VASILE, poti sa-mi dai si mie schema de IPA300 ?Te rog.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ajutor :smt005 am faut ipa300 si nu se aude bassu bine, adik baraie tare si nu mai stiu ce sa ii fac. Am inperecheat T2 cu T3 si tot asa se aude. Sa fie din cauza la mje-uri? in loc de mje350 am primit ceva inlocuitori, si am inteles ca este bine sa fie de aceiasi firma. Si nici curentul nu pot sa il masor, adik invart de potentiometru si nimik. Am alimentat-o la +/-40V si are numai 2 perechi de finali (irfp240), sper ca ajunge pt 100w. Spuneti-mi voi ce sa-i mai fac? :prayer:

Link spre comentariu

Problema cu bassu rezolvata :yahoo: mai ramane cea cu, curentul prin finali. Acuma l-am lasat la mijloc si se incalzesc prefinalii (nu exagerat dar se incalzesc :smt120 )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări