Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa300v2

neinvins

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

18

• Mircea Crisan

16

• zal

10

• Dr4g0n

7

Top autori în acest subiect

Chiar si 2A erau de ajuns. Oare neoanele alea nu o sa bage paraziti in ampliful final? :smt004

Scuze m-am exprimat gresit nu sunt neoate sunt doar 2 leduri normal se alimentau la 12 v dar daca nu am un traf suficient de mare sa tzina si ledurile leam alimentata la 5,5Acum sa imi cumpar si un radiator sa vad daca chiar o sa am brum la filtraju pe care l-am facut 2 conzi de 22000 la 100V si daca o sa am arunc trafurile si neoanele si tot si ma apus sa fac surse in comutatie chiar daca sunt la inceput dar sper sa reusesc cu ajutorul vostru :weedman:
Link spre comentariu

Chiar si 2A erau de ajuns. Oare neoanele alea nu o sa bage paraziti in ampliful final? :smt004

ma apus sa fac surse in comutatie chiar daca sunt la inceput dar sper sa reusesc cu ajutorul vostru :weedman:
Ai facut vreodata o sursa in comutatie?Chiar si una mititica ca sa vezi in cat timp se arde la o greseala? :snakeman: Si ceea ce spun nu e rautate :snakeman:
Link spre comentariu

Mama ce s-a inflamat discutia aici! :smt003 Serios vorbind, am mai vazut statii cu 2 trafo, am mai facut si eu cind eram pusti o saracie de scula cu 3 trafo ca asa erau vremurile atunci, dar 5... 5... 5... 5... 5... ''fara numar, fara numar...'' :smt005 Inca nu-mi revin din soc.Si e o cutie din parchet! Adica canci ecranare, legatura la masa sasiului etc. Vezi sa o pui linga monitor ca sa ai si efecte luminoase. Cred ca pe muzica hause intri in transa. :weedman: Bafta! Ai nevoie.

Link spre comentariu

acum ca tot zicea ca vrea sa faca sursa in comutatie in statia aia puteai in loc de trafurile alea sa pui o sursa de calc si alimentai tot ce aveai nevoie din ea :weedman:

Link spre comentariu

Ca sa imbine utilul cu placutul, o bicicleta medicinala cu dinam montat la roata care sa alimenteze ledurile si ventilatoarele si in timp ce asculta muzica pedaleaza ca sa se mentina in forma. :smt003

Link spre comentariu

Ca sa imbine utilul cu placutul, o bicicleta medicinala cu dinam montat la roata care sa alimenteze ledurile si ventilatoarele si in timp ce asculta muzica pedaleaza ca sa se mentina in forma. :smt003

:smt044 :smt044 :smt044 :offtopic2 deja esti rau cu omul :d ce vrei si tu acum daca a fost in pana de idei cand a construit statia
Link spre comentariu

ma abtin sa comentez ce a spus domnul zal dar daca cumva vreti sa stiti sunt la inceput de drum si asta e primul meu amplif daca nu va comvine nu va uitati , o sa moara de ciuda zall cand o sa il pun in functiune si nu o sa am brum deloc . Acum deocamdata nu pot sa zic nimik dar am sa vad cum sta treaba cand il pun in functiune

Link spre comentariu

Omule incerc sa te stimulez in avintul tau creator. Eu chiar imi doresc sa nu ai nici un pic de brum si sa-ti mearga bine, insa am anumite indoieli si astea vin din oarece recunoastere a unor greseli pe care multi le fac la inceput. Deci nu te sfii sa ceri sfaturi. Cu orice te putem ajuta mai putin cu munca care ar trebui sa fie satisfactia ta personala.Bafta!

Link spre comentariu

domnu zal aveti pm si astept sfaturi de la toti cei de pe foum ce as putea sa fac in situatia asta cum sa mai elemin din trafuri unul deja l-am scos cel cu ledurile cred ca anulez si ventilatorul si au mai ramas inca 3 cum sa le mai scada sa raman macar la 2

Link spre comentariu

Pentru ventilator care poate sa aiba consum si de 0,5A (ma gindesc ca e unul de calculator) sa puna un 7812 in loc de dioda Zener si sa recalculeze rezistenta. Pentru leduri nu e nevoie de stabilizare, o rezistenta calculata pentru 15-20mA/led x numar de leduri e suficienta (de preferat ca ledurile sa fie legate in serie ptr. un consum mic de curent... 15-20mA). Tensiunea de pe leduri se poate neglija la calcul, doar in cazul in care sint mai multe 2 (cite spune ca are acolo) sa se ia in considerare cam 1,5V pe bucata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări