Vizitator Vasile Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 de la 2*6.800 in sus Link spre comentariu
ioannis Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 va salut!! am facut doua modoule de ipa 300v2 si merg perfect dar mai am o ultima intrebare: cit trebuie sa fie curentul de mers in gol, si cum sa reglez cele doua potentiometre? va rog astept raspunsourile voastre!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 din primul potentiometru se regleaza offsetul pe iesire sa fie cat mai mic(tensiune continua pe iesire cu intrarea pusa la masa)din al 2 lea dai curentul de mers in gol cam 100mA pentru fiecare pereche de finali daca ai pus IRFP260N Link spre comentariu
ioannis Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 multumesc foarte frumos vasile pentru raspunsurile tale Link spre comentariu
florin01 Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Deci nu stie nime ce are amplifu meu de are cc pe iesire? Nu ma puteti ajuta cu ceva stafaturi? Am masurat tranzistorii si "par" a fi buni (0.86 cade pe o jonctiune) :banghead: :banghead: :banghead: Va rog sa ma ajutati si pe mine :smt022 Link spre comentariu
Vizitator k3nT Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Deci... din cate am inteles, ipa300v2 se incalzeste relativ putin, nu?si ma intrebam: se pot pune oare 2 ipa300v2 in punte la +/-60V ca sa pot sa scot 1200W in 4 ohmi sau 600W in 8 ohmi? ca daca se poate... cred ca o sa-mi sara tabla de pe masina (am deja smps-ul... am nevoie doar de un etaj final "sanatos" ) :snakeman: Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Nu stiu de unde ai inteles ca ipa300 se invalzeste putin.Se incalzeste la fel de tare ca oricare altul in clasa AB. Depinde si de cat ii reglezi curentul de repaus. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 pai smecheria cu amplificatoarele de canal N nu ar fi sa se incalzeasca mai putin, aia e la clasa D, smecheria la finalii astia ar fi ca nu se gasesc tranzistori de canal p cu care sa se poata depasi tensiunea de +/-100v Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 sunt, problema e ca ai curenti mici si rezistenta mare comparativ cu canalul N. :toimonster: pe langa asta mai si costa. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 sunt, problema e ca ai curenti mici si rezistenta mare comparativ cu canalul N. :toimonster: pe langa asta mai si costa.ma rog.... nu m-am exprimat eu chiar cum trebuia :partyman: Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Am si eu o mica intrebare la IPA300V2 daca pun finali IRFP264PBF alimentare +/-85V reusesc sa ajung la putere un IPA800????Atentie IRFP264 are 38A Mai trebuiesc ceva modificari in montaj rezistorii din grila drena sursa???? Link spre comentariu
terente Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 e bun un radiator din acesta sa racesc un ipa 300v2 pe care il alimentez la +/-63 de v si il folosesc pe 4 ohm ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 pentru 4 ohmi nu prea cred ca ar fi de ajuns decat cu racire si activa Link spre comentariu
terente Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 pai pe carcasa am pus un ventilator pe care il alimentez la 12 v dece se invarte la turatie maxima .E bun asa cum ai spus tu cu racire activa si radiatorul acela daca nu spunemi tu ce alt radiator sa pun si eventual un site de unde sa il iau Stima Adrian Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 nu stiu ca nu am folosit radiator de ala, are talpa subtire si e mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum