ionut20 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 am citit ... problema e ca la mine situatia ramane la fel. Am inlocuit ce era stricat, am verificat schema, am reglat 0.8 V pe rezistentele de 10 ohmi de pe rail .... l-am lasat jumate de ora. Am schimbat cu sigurante, si din nou a facut poc .. de data asta au puscat doar 2 rezistori din cati puscasera prima tura. In prima tura s-a ars doar un final de pe railul negativ. Am crezut eu ca au cedat toti. Acum, dupa tura 2 s-au ars 4 din 5 de pe railul negativ. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Uita de modul asta de reglaj.Regleza tensiunea de atac pe grilele mosilor fata de sursa cam la 3,4 V.Se regleaza desigur din VR2.Sunt curios acum cat ai aceasta valoare acum. Link spre comentariu
ionut20 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Uita de modul asta de reglaj.Regleza tensiunea de atac pe grilele mosilor fata de sursa cam la 3,4 V.Se regleaza desigur din VR2.Sunt curios acum cat ai aceasta valoare acum.maine schimb piesele ce s-au ars dupa a doua incercare de punere in functiune si incerc din nou.Cum zici sa reglez 3.4V ... tot cu rezistentele de 10 ohmi in loc de sigurante? Mi-e sa nu fie o problema cu MJE340 ... sunt singurele care nu stiu daca sunt originale sau contrafacute. Restul pieselor sunt luate de la TME .... Link spre comentariu
jonutzu Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Salut.Vreau sa imi fac 2 kituri cu ipa300.Acum o intrebare.Pot pune in loc de irfp450 ,tranz irfp240 ? O sa il fac doar cu 3 perechi de irfp 240 as vrea. La +- 70Vcc ,ce putere o sa am? Link spre comentariu
cipa_maria Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 aceeasi putere ca la orice amplif in clasa ab!!!250 w 8 ohmi; 400 w 4 ohmi; depinde si de sursa de alimentare.... sa nu il folosesti pe 4 ohmi la putere maxima timp indelungat! Link spre comentariu
Vizitator mcflash Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 salut tuturorimi place acest amplificator si m-am hotarat sa mi-l fac si eunu ca sa ma dau in barci cu "sa vezi frate ce muzica am"rugamintea mea este: cum deosebesc finalii de acele "facaturi" si cateva sfaturi de inceput :Dva multumesc si astpt ajutorul dvs. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Nu-l face.E foarte greoi de lucrat pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum