Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa300v2

neinvins

Postări Recomandate

am citit ... problema e ca la mine situatia ramane la fel. Am inlocuit ce era stricat, am verificat schema, am reglat 0.8 V pe rezistentele de 10 ohmi de pe rail .... l-am lasat jumate de ora. Am schimbat cu sigurante, si din nou a facut poc .. de data asta au puscat doar 2 rezistori din cati puscasera prima tura. In prima tura s-a ars doar un final de pe railul negativ. Am crezut eu ca au cedat toti. Acum, dupa tura 2 s-au ars 4 din 5 de pe railul negativ.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

18

• Mircea Crisan

16

• zal

10

• Dr4g0n

7

Top autori în acest subiect

Uita de modul asta de reglaj.Regleza tensiunea de atac pe grilele mosilor fata de sursa cam la 3,4 V.Se regleaza desigur din VR2.Sunt curios acum cat ai aceasta valoare acum.

Link spre comentariu

Uita de modul asta de reglaj.Regleza tensiunea de atac pe grilele mosilor fata de sursa cam la 3,4 V.Se regleaza desigur din VR2.Sunt curios acum cat ai aceasta valoare acum.

maine schimb piesele ce s-au ars dupa a doua incercare de punere in functiune si incerc din nou.Cum zici sa reglez 3.4V ... tot cu rezistentele de 10 ohmi in loc de sigurante? Mi-e sa nu fie o problema cu MJE340 ... sunt singurele care nu stiu daca sunt originale sau contrafacute. Restul pieselor sunt luate de la TME ....
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator mcflash

salut tuturorimi place acest amplificator si m-am hotarat sa mi-l fac si eunu ca sa ma dau in barci cu "sa vezi frate ce muzica am"rugamintea mea este: cum deosebesc finalii de acele "facaturi" si cateva sfaturi de inceput :Dva multumesc si astpt ajutorul dvs.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări