Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa300v2

neinvins

Postări Recomandate

in urma unor discutii la rubrica difuzoare am ajuns la un modul ipa300v2.ma gandeam sa il folosesc la un wn-15S. la care un tip a spus ca nu scoate 270W/8ohm alimentat la 75v.informatia am luat-o de pe hi-end.asa ca daca este ceva de lamurit, il rog pe dl. vasile sa rezolve situatia :goodman: multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

18

• Mircea Crisan

16

• zal

10

• Dr4g0n

7

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

la care un tip a spus ca nu scoate 270W/8ohm alimentat la 75v.asa ca daca este ceva de lamurit, il rog pe dl. vasile sa rezolve situatia :goodman: multumesc

Sa trimiti pe tipul ala la scoala ca habar sa nu are de amplificatoare
Link spre comentariu

Nu sunt Vasile, dar imi dau si eu cu parerea.Cine o zis ca nu scoate probabil nu o observat datele de catalog a finalilor:Power disipation = 280W :axe: Linear derating factor = 2,2W/gradJunction to case rezistance = 0.45(max) grad/WCase to sink rezistance = 0.24 grad/WAre un SOA aproape de 2 ori mai mare decat irfp240 daca nu gresesc.Ca putere de iesire 270W cred ca e lejereala pt 3 perechi din astia, si tensiunea de alimentare e suficient de mare.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Am zis eu ca ai fii tu ? ma referam la Tipul ala :goodman:

pentru 3 perechi de astia 600W e lejer, nu stiu de unde ai luat datele dar astea sunt cele ale producatorului http://www.irf.com/product-info/datashe ... fp260n.pdf

Cu modului asta http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=469 am facut boxe active cu 15" care sunt forjate pe la nunti si nu au nici cea mai mica problema 1 pereche de finali cu alimentare la +/-60V

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Boxele astea din atasament sunt facute cu IPA300V2 cu alimentare la 75V si nici macar nu au avut nevoie de radiator, sunt pur si simplu fixati pe tabla aia neagra :partyman:

Link spre comentariu

excelent!multumesc mult pt raspunsuri.o sa imi iau 2 astfel de module deocamdata ...dupa sarbatori mai iau 2.ca ma intereseaza cate 2 in bridge .. si o putere de 600W in 8 ohm pe canal.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sunt super radiatoarele eu am pe Av400 si mai mult de 35-40 grade nu urca asta la putere maxima.Calitatea aluminiului folosit si finisajul sunt incomparabil mai bune decat cele de la Conex.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări