Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv vortex model 2107nf componente?

vl78stc

Postări Recomandate

salutare acest tv a fost trasnit sursa distrusa pina acum asta am gasit ,rugamintea mea daca aveti schema pentru acest tip de tv ,nu stiu ce valoare are r917,r918,r912,unele sunt carbonizate iar unele intrerupte,am verificat finalul lini 3dd2102 si e ok,sursa este strw 6753 in scurt, am schimbat-o,siguranta  pe alimentare era intrerupta,ca sa merg mai departe trebiue sa inlocuiesc componentele din sursa,este echipat cu procesor smd tda, stv 93028 bal.vert

as dori un sfat daca e posibil ca procesorul sa fie distrus si o schema sau valoarea rezistentelor cerute

multumesc de ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

5

• Florinel TV

3

• dan cod

2

• Electronicserver

1

am schimbat componentele si cu bec in locul sigurantei nu mai am scc, am 316v pe filtraj,dar nu am stby,pe memorie in pin 8 am 100ohm (cam putin nu),7-infint,5-6 am 4kohm,procesorul este tda 11020h1/n1 f00 si este smd,ce sfat mai pot primi,
multumesc
Link spre comentariu

scoate memoria cum spune colegu poate fi defecta si poate fi si un cond defect trebuie dezlipit cu grija pinu de la procesor cu alimentarea si vazut daca mai are pe pin 100omi in aer sau daca nu intrerupt circuitul sa nu se rupa pinu de la proc

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări