Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Provision fara imagine si sunet

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi.Am pe bancul  de lucru un tv PROVISION ,sasiu 40mntv2km/7w care are urmatorul simptom:Rastrul apare alb cu cursa inversa  ,comprimat in partea de jos in jur de 7cm,nu simte antena ,nu apare OSD ,nu are sunet.Dupa masuratorile de rigoare nu am gasit nimic in neregula am suspectat pentru inceput memoria am scris un dump verificat pe alt tv ,nici o modificare am inlocuit procesorul ,la fel probat dar nici de aceasta deata nu am reusit nimic,a mai ramas jungla pe care am inlocuit-o SI (efectul razelor de luna supra galosilor de guma).Amai ramas baleajul verical pe care momentan nu il am.Sursa tranzistorizata ,proc ST92195C7B1/MCM,jungla STV2246H,baleaj vertical TDA8174A memorie 24c08.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

4

• dan cod

4

• leoncris

2

• ovy83

2

Top autori în acest subiect

Cum ati ajuns la aceasta concluzie ,probabil masurand ati depistat lipsa vereuneia dn tensiunile recuperate ,sau cum??? :84

era defect ori din blinder sau pe partea de fit. avea imaginea alba cu cursa inversa si foarte putin se distingea ceva pe ecran(imagine). dupa toate modurile de resurcitari pana nu i-am inlocuit traful,nu a mers.tensiunile erau bune.

era defect ori din blinder sau pe partea de fit. avea imaginea alba cu cursa inversa si foarte putin se distingea ceva pe ecran(imagine). dupa toate modurile de resurcitari pana nu i-am inlocuit traful,nu a mers.tensiunile erau bune.

asta a fost o idee in cazul in care aveti posibilitatea sa inlocuiti traful,dar este posibil ca c.i. jungla sa fie defect.deconectati conectorul RGB de la placa TK si vedeti ce face.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări