Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Daewoo CP330, probleme BV

Vizitator JohnnyB

Postări Recomandate

Lasa ZTC-ul acolo.[este excelent]

tu te auzi ce spui aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh daca omu nu are tensiune de 33v cum poti sa spui tu ca lasa acolo ztecaul dacai defect ca merge asa fara el si fara tensiunea de 33v mam lamurit

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• Florinel TV

4

• ion_vasile

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

De auzit-nu ma aud.Ce am scris stiu foarte bine [poate pune acolo ZTC 33 sau TAA550 fara probleme].Faptul ca nu am fost atent la toate postarile,poate nu e cea mai buna scuza,dar asta sa nu te faca sa crezi ca stii mai multa electronica. 

SI POATE E CAZUL SA TRECI LA O NOUA ETAPA [uN CURS DE ALFABETIZARE].

Link spre comentariu

De auzit-nu ma aud.Ce am scris stiu foarte bine [poate pune acolo ZTC 33 sau TAA550 fara probleme].Faptul ca nu am fost atent la toate postarile,poate nu e cea mai buna scuza,dar asta sa nu te faca sa crezi ca stii mai multa electronica.

SI POATE E CAZUL SA TRECI LA O NOUA ETAPA [uN CURS DE ALFABETIZARE].

vezi despre ce vorbesc lasa analfabetu ca in criza de timp mai tastezi din greseala taste aiuria 

Am pus Zener de 33V si imaginea e OK acum. Multumesc tuturor pt ajutor.

Tensiunea de 33V e 36V e vreo problema?

daca tensiunea este mai mare eu cred ca zeneru nu este ok daca are rezistenta de 5k6 cum spun colegu mai sus cu ztc sau dioda zener ce ai pus tu schimba rezistenta mai mare  de 10komi dar schimba si dioda ca nui ok

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

acolo nu se pune zenner...ala este un circuit integrat care stabilizeaza aprox 33v...

si taa550 ce este atunci? ai citit manualul?? si daca nu stii de ce te bagi in......

Link spre comentariu
Vizitator JohnnyB

Joi o a am si upC574J, o sa vad daca e vreo diferenta.

Tensiunea de 33V se obtine din cea de 103V printr-o rezistenta de de 5k6 pe care am verificat-o si nu e devalorizata.  Iz pt uPC este 10mA comparativ cu 7.5mA pt dioda Zener, totusi asta nu justifica diferenta asa mare de tensiune. Poate dioda este stift (marcajul e de 33V).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări