Florinel TV Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Lasa ZTC-ul acolo.[este excelent] tu te auzi ce spui aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh daca omu nu are tensiune de 33v cum poti sa spui tu ca lasa acolo ztecaul dacai defect ca merge asa fara el si fara tensiunea de 33v mam lamurit Editat Noiembrie 15, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
ion_vasile Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 De auzit-nu ma aud.Ce am scris stiu foarte bine [poate pune acolo ZTC 33 sau TAA550 fara probleme].Faptul ca nu am fost atent la toate postarile,poate nu e cea mai buna scuza,dar asta sa nu te faca sa crezi ca stii mai multa electronica. SI POATE E CAZUL SA TRECI LA O NOUA ETAPA [uN CURS DE ALFABETIZARE]. Link spre comentariu
Vizitator JohnnyB Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Am pus Zener de 33V si imaginea e OK acum. Multumesc tuturor pt ajutor. Tensiunea de 33V e 36V e vreo problema? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) De auzit-nu ma aud.Ce am scris stiu foarte bine [poate pune acolo ZTC 33 sau TAA550 fara probleme].Faptul ca nu am fost atent la toate postarile,poate nu e cea mai buna scuza,dar asta sa nu te faca sa crezi ca stii mai multa electronica. SI POATE E CAZUL SA TRECI LA O NOUA ETAPA [uN CURS DE ALFABETIZARE]. vezi despre ce vorbesc lasa analfabetu ca in criza de timp mai tastezi din greseala taste aiuria Am pus Zener de 33V si imaginea e OK acum. Multumesc tuturor pt ajutor. Tensiunea de 33V e 36V e vreo problema? daca tensiunea este mai mare eu cred ca zeneru nu este ok daca are rezistenta de 5k6 cum spun colegu mai sus cu ztc sau dioda zener ce ai pus tu schimba rezistenta mai mare de 10komi dar schimba si dioda ca nui ok Editat Noiembrie 17, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
sin Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 acolo nu se pune zenner...ala este un circuit integrat care stabilizeaza aprox 33v... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 acolo nu se pune zenner...ala este un circuit integrat care stabilizeaza aprox 33v... si taa550 ce este atunci? ai citit manualul?? si daca nu stii de ce te bagi in...... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Daca ai pus zenner de 33V ar trebui sa ai 33V nu 36.Poate e știft. Link spre comentariu
Vizitator JohnnyB Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Joi o a am si upC574J, o sa vad daca e vreo diferenta. Tensiunea de 33V se obtine din cea de 103V printr-o rezistenta de de 5k6 pe care am verificat-o si nu e devalorizata. Iz pt uPC este 10mA comparativ cu 7.5mA pt dioda Zener, totusi asta nu justifica diferenta asa mare de tensiune. Poate dioda este stift (marcajul e de 33V). Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 DZ cu toleranta 10%, cautati alta care tine 33v [ TAA550] Link spre comentariu
Vizitator JohnnyB Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Am pus astazi uPC574J. Tensiunea este acum 33V. Multumesc inca o data turor pt ajutor. Link spre comentariu
sin Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 acum ti-ai dat seama de ce nu aveai 33v, sau stii numai sa ripostezi?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum