Vizitator darkflames Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Am un router si o freza convertita in CNC , si intampin aceleasi probleme pe ambele utilaje si nu gasesc rezolvarea . Problema este urmatoarea : Motoarele se blocheaza, pierd pasi in momentul cand functioneaza ambele axe. mai exact cand am de frezat elemente curbe . Acest lucru se intampla doar cand cresc Feed-ul ( cca 1500 mm ) . Mentionez ca , atunci cand nu rulez un gcode, rapidele merg actionate fara probleme si pana la feed 3500 , toate cele 3 axe in acelasi timp . Deasemeni, am sesizat ca daca dezactivez compensarea backlash-ului din mach3 , nu mai apare nici o eroare . Am marit Kernel Speed-ul la 35000hz, si nu am observat nici o schimbare . Aveti idee care ar putea fi cauza ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 13, 2014 Administratori Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Clar, mergi cu viteza prea mare. Alta explicatie nu vad Link spre comentariu
Vizitator darkflames Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) Am schimbat calculatorul , si pare ca s-a remediat problema . Totusi in continuare cred ca am o problema cu frecventa pulsului . In Drive test imi arata destul de distorsionat graficul , iar in frezare feed-ul nu este constant, fluctueaza si el cu cateva unitati . Editat Noiembrie 17, 2014 de darkflames Link spre comentariu
cristelu Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Am schimbat calculatorul , si pare ca s-a remediat problema . Totusi in continuare cred ca am o problema cu frecventa pulsului . In Drive test imi arata destul de distorsionat graficul , iar in frezare feed-ul nu este constant, fluctueaza si el cu cateva unitati . Este destul de greu sa gasesti o configuratie stabila mai cauta si alte calculatoare eu am schimbat 5 configuratii pana am gasit unul stabil. In test la Mach3 frecventa nu trebuie sa depaseasca 25500Hz si sa nu fie sub 24500Hz peste si sub aceste valori da rateuri. Bafta Link spre comentariu
Vizitator fanincurcalume Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 problemele cele mai mari sunt create de driverele de actionare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum