attilaa0 Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Buna ziua!Acest tv s-a oprit dupa o fluctuatie de tensiune.Se manifesta in felul urmator:ledul rosu de st-by nu se aprinde.Dar tensiunea de st-by are de 3,3V si pe pinul power on are tot 3,3V.In sursa este un CXA3810M care incepe sa se incinga .Mentionez ca daca desfac pinul power on atunci nu se incinge ,Ce este curios ca pe pinul Vref al lui CXA este in scurt cand tv nu e alimentat si are 0,3V cand tv este alimentat. Celelalte tensiuni nu sunt prezente deloc.Pe condul cel mare am 297V. Astept pareri ce poate fi? Am incercat sa alimentez placa de baza separat cu 3,3V dar nici asa nu s-a aprins ledul rosu. va multumesc! Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 decuplati baleiajul orizintal adica tz final si inlocuiti cu un bec de 60 w....masurati tensiunea pe bec....daca de aprinde aveti probleme in baleiajul orizontal ( traf tz final cond intoarcere ) ...daca nu se aprinde problemele sunt in sursa... spor si bafta asteptam rezultate sa vedem ce e de facut Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Asta este LED nu are Baleiaj orizontal.si nici tranzistor final linii. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Asta este LED nu are Baleiaj orizontal.si nici tranzistor final linii. atunci tot cu becuri se probeaza sursa pe 5v cu bec de 12v si to asa Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Acolo cred ca e defect CXA-ul .... 1 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Acest CXA este de fapt PFC.Se poate sa nu mearga sursa din cauza lui chiar daca nu este sarcina pe sursa? Stiu ca contine si protectiesi multe altele. Editat Noiembrie 13, 2014 de attilaa0 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Se poate!! Indiferent daca are sau nu sarcina!! Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Verifica mosfetul de putere si comanda acestuia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum