Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV led Sony bravia KDL-32EX650 probleme alimentare

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv s-a oprit dupa o fluctuatie de tensiune.Se manifesta in felul urmator:ledul rosu de st-by nu se aprinde.Dar tensiunea de st-by are de 3,3V si pe pinul   power on are tot 3,3V.In sursa este un CXA3810M care incepe sa se incinga .Mentionez ca daca desfac pinul power on atunci nu se incinge ,Ce este curios ca pe pinul Vref al lui CXA este in scurt cand tv nu e alimentat si are 0,3V cand tv este alimentat.

Celelalte tensiuni nu sunt prezente deloc.Pe condul cel mare am 297V.

Astept pareri ce poate fi?

Am incercat sa alimentez placa de baza separat cu 3,3V dar nici asa nu s-a aprins ledul rosu.

va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

3

• BUGHIU

2

• Florinel TV

1

• tepeleacatalin

1

Top autori în acest subiect

decuplati baleiajul orizintal adica tz final si inlocuiti cu un bec de 60 w....masurati tensiunea pe bec....daca de aprinde aveti probleme in baleiajul orizontal ( traf tz final cond intoarcere ) ...daca nu se aprinde problemele sunt in sursa...

spor si bafta

asteptam rezultate sa vedem ce e de facut

Link spre comentariu

Acest CXA este de fapt PFC.Se poate sa nu mearga sursa din cauza lui chiar daca nu este sarcina pe sursa?

Stiu ca contine si protectiesi multe altele.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări