Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Tras in banda" TV Sharp 32JF-77H sasiu GA200

Adrian Gozar

Postări Recomandate

Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu cateva idei pentru a putea "trage in banda" acest TV. Tv-ul a fost adus Anglia si nu are sunet. Am schimbat FUS-ul SF202 cu K2960 si am incercat sa montez un modul bistandard pe pinul 12 de la TDA9886 (IC201) dar fara succes. In meniul de service am intrat dar nu am gasit nici o optiune pentru a putea modifica norma de sunet.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Gozar

4

• ion_vasile

1

• tehtronics

1

• laur_12

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu are filtru de 6.0 MHZ, are doar filtre FUS, din datasheetul TDA9886 eu inteleg ca selectia normei de sunet se face pe interfata i2c intr-un registru. Informatiile din NVM nu stiu cum trebuie modificate, daca stiti ce anume trebuie schimbat va rog sa-mi spuneti.

Din datasheet:

"1 and 0 E[1:0] sound intercarrier frequency selection (sound 2nd IF)

00 = fFM = 4.5 MHz
01 = fFM = 5.5 MHz
10 = fFM = 6.0 MHz
11 = fFM = 6.5 MHz[1]"
Link spre comentariu

Atunci trebuie sa modificati din service sau din dumpul memoriei, cu ajutorul pony/prog,de exemplu, sa functioneze sunetul  pe una din cele doua: 

01 = fFM = 5.5 MHz

11 = fFM = 6.5 MHz

iar pe urma sa puneti si un convertor de sunet in functie de care setare o alegeti ca sa mearga ambele: BG/DK!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări