Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RCF-ESW1018

Kenwood_DJ

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Kenwood_DJ

3

• Mircea Bartic

2

• FIXVID

2

Top autori în acest subiect

@Kenwood nu ai citit atent toate posturile de pe speakerplans, ca acolo se mai pomeneste si ca nu are atat, si ca spl-ul ala e infrumusetat, in realitate fiin mai redus.Oricum ar fi interesante planurile.

Link spre comentariu

@snake :) pe bune, io chiar nu am zis ca sa fie un fel de confruntare , am vazut tipu asta de incinta pe speakerplans si am zis sa va dati cu parerea. pt mine, un dif bun ii unu care se aude bine si isi face treaba. fiecare firma are mai slabe si mai de top . nu ma bag :)

Link spre comentariu

nu are nici o legatura cu RCF

acela nu este altceva decat un bassreflex

nimic nou sub soare, nici horn, nici planar, nici altceva

BASSREFLEX

PDF aici:

http://www.studiognomo.it/pdf/rcfesw1018.pdf

verificati graficul si scrisul ala micut in specificatii unde este trecut 103 dB (in half space)

deci are 100 dB la 1W spl maxim in galma aceea intre la 70-100Hz si doar 97 dB la 50 Hz, exact ca la un bassreflex conventional.

puteti pronunta "marketing"? :smt003

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

care ce stie despre proiectul asta ? am inteles ca in incinta ii difu L18s800 si ca are 106Db la 1w .are careva ceva schitze ? ceva grafic ? cu raspunsul in freventa ? ii un simplu BR sau ii ceva combonatie itrne BR si horn.. ? daca stiti ceva despre acest tip de incinta, ziceti tot ce stiti :) descarcati-va :dhttp://www.speakerplans.com/forum/forum_posts.asp?TID=7796

:rolleyes: Flacaul de pe speakerplans pare a fi roman si are doua cutii de C18-600LF :yawinkle: chiar langa acele boxe.Sau te pomensti ca o tine erceefurile in cutii de PA :smt003
Link spre comentariu

Nope...

uita-te la cutiile din dreapta si spune-mi ce scrie pe ele :smt003

http://img182.imageshack.us/img182/8725/img3511vo8.jpg

( cutiile de difuzoare )

Apropo aceasta incinta erte folosita de rcf in seria ePro; acolos crie ca poate obtine max 135 dB la 1 M.

Totui, aceia 106 dB sunt dati in demi-space, ceea ce parca inseamna 1/4 space nu ?

Pana la urma si planarul are tot 97 dB la 50 Hz si 103 dB la 90 Hz nu ? :smt003

Link spre comentariu

Nope..sunt exact "sub nasul nostru" :smt001Nu sunt bagati in basii din sapte...sunt cutiile alea din partea dreapta, acelea mov inchis spre negru...cutiile de Challenger. Dar cred ca ar fi si in cutiile din sapte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări