Kenwood_DJ Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 care ce stie despre proiectul asta ? am inteles ca in incinta ii difu L18s800 si ca are 106Db la 1w . are careva ceva schitze ? ceva grafic ? cu raspunsul in freventa ? ii un simplu BR sau ii ceva combonatie itrne BR si horn.. ? daca stiti ceva despre acest tip de incinta, ziceti tot ce stiti descarcati-va http://www.speakerplans.com/forum/forum_posts.asp?TID=7796 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 e vrajeala totala, ti-am explicat ce este sub capota pe poweraudio Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 @Kenwood nu ai citit atent toate posturile de pe speakerplans, ca acolo se mai pomeneste si ca nu are atat, si ca spl-ul ala e infrumusetat, in realitate fiin mai redus.Oricum ar fi interesante planurile. Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 26, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2006 @snake pe bune, io chiar nu am zis ca sa fie un fel de confruntare , am vazut tipu asta de incinta pe speakerplans si am zis sa va dati cu parerea. pt mine, un dif bun ii unu care se aude bine si isi face treaba. fiecare firma are mai slabe si mai de top . nu ma bag Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 nu are nici o legatura cu RCF acela nu este altceva decat un bassreflex nimic nou sub soare, nici horn, nici planar, nici altceva BASSREFLEX PDF aici: http://www.studiognomo.it/pdf/rcfesw1018.pdf verificati graficul si scrisul ala micut in specificatii unde este trecut 103 dB (in half space) deci are 100 dB la 1W spl maxim in galma aceea intre la 70-100Hz si doar 97 dB la 50 Hz, exact ca la un bassreflex conventional. puteti pronunta "marketing"? :smt003 Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 care ce stie despre proiectul asta ? am inteles ca in incinta ii difu L18s800 si ca are 106Db la 1w .are careva ceva schitze ? ceva grafic ? cu raspunsul in freventa ? ii un simplu BR sau ii ceva combonatie itrne BR si horn.. ? daca stiti ceva despre acest tip de incinta, ziceti tot ce stiti descarcati-va http://www.speakerplans.com/forum/forum_posts.asp?TID=7796 :rolleyes: Flacaul de pe speakerplans pare a fi roman si are doua cutii de C18-600LF :yawinkle: chiar langa acele boxe.Sau te pomensti ca o tine erceefurile in cutii de PA :smt003 Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 se mai vad in spate 2 bashiprobabil ca acolo se regasesc PA-urile Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 Nope... uita-te la cutiile din dreapta si spune-mi ce scrie pe ele :smt003 http://img182.imageshack.us/img182/8725/img3511vo8.jpg ( cutiile de difuzoare ) Apropo aceasta incinta erte folosita de rcf in seria ePro; acolos crie ca poate obtine max 135 dB la 1 M. Totui, aceia 106 dB sunt dati in demi-space, ceea ce parca inseamna 1/4 space nu ? Pana la urma si planarul are tot 97 dB la 50 Hz si 103 dB la 90 Hz nu ? :smt003 Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 aia ziceam ca c18-urile sunt bagati in bashii din spate Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 Nope..sunt exact "sub nasul nostru" :smt001Nu sunt bagati in basii din sapte...sunt cutiile alea din partea dreapta, acelea mov inchis spre negru...cutiile de Challenger. Dar cred ca ar fi si in cutiile din sapte Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 31, 2006 Partajează Postat Decembrie 31, 2006 puteti pronunta "marketing"?Ai spus-o aici, jur... Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 31, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2006 au ce au astia 2 )))))) adi RCF si nexus :D :D :lol: Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 31, 2006 Partajează Postat Decembrie 31, 2006 puteti pronunta "marketing"?Ai spus-o aici, jur...eu m-am abtinut sa zic :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum