Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini strung CJ18 si alte 7"x10-14"

suspectu

Postări Recomandate

Puteam sa fac o portfiliera dedicata filerei chinezesti si filetarea suruburilor ar fi durat mai putin. Exista posibilitatea ca la fiecare filiera cumparata sa mai fac cate o portfiliera, ca sa imi treaca plictiseala! Cand mai trec pe la Merlin am sa-mi iau si sublerul ca sa pot face si un necesar de materiale pentru fiecare filiera in parte. Mai si glumim!!!

Suruburile care strang cutitul sunt M5 si isi fac treaba, nu mi-au dat impresia de nesiguranta.

QCTP-ul tau (cu M8) este cu o liga mai sus. Nu cred ca se pot compara.

Repet, am luat teapa cu filiera dar am dobandit experienta la filetarea (exterioara) pe strung, am filetat destul de repejor, 4 sau 7 suruburi M5. 

Link spre comentariu

Desi am o gramada de portfiliere, fiindca am filiere de toate neamurile mi se poate intampla ca pt o anumita filiera sa nu se potriveasca nici una din portfilierele mele. E destul de frustarant sa vezi ca pt 0,5mm nu intra filiera in portfiliera pe care o ai. In cazul asta apelez la un cleste autoblocant, care desi nu e perfect pt job-ul asta se descurca totusi onorabil.

post-203141-0-25304000-1452493460_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări