bogdan546 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Asa arata al meu Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Asa arata al meuarata bine Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 frumos lucrat ! exista posibilitatea ca,un esr-metru sa indice valoare esr corecta la un condensator cu capacitate scazuta?Nu, dar invers exista posibilitatea, un condensator cu capacitatea ok, sa aiba un ESR incredibil de mare, si culmea, e vorba de condensatori noi-nouti, luati de pe Maica Domnului( "celebrele" marci GSC & G-Luxon).ESR metrul meu e ok, are la baza un afisor "saltat" de la o imprimanta+PIC16F877, dar ala cu afisor albastru e superfatzos, ca mi-l comand si eu... Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 frumos lucrat ! exista posibilitatea ca,un esr-metru sa indice valoare esr corecta la un condensator cu capacitate scazuta?Nu, dar invers exista posibilitatea, un condensator cu capacitatea ok, sa aiba un ESR incredibil de mare, si culmea, e vorba de condensatori noi-nouti, luati de pe Maica Domnului( "celebrele" marci GSC & G-Luxon).ESR metrul meu e ok, are la baza un afisor "saltat" de la o imprimanta+PIC16F877, dar ala cu afisor albastru e superfatzos, ca mi-l comand si eu...ma astept la aasa ceva! dar intrebarea este unde gasesc un grafic ,capacitate- esr dupa care sa ma orientez ? Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 dar intrebarea este unde gasesc un grafic ,capacitate- esr dupa care sa ma orientez ?De exemplu. In realitate sint mai mici la condensatorii noi. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 dar intrebarea este unde gasesc un grafic ,capacitate- esr dupa care sa ma orientez ?De exemplu. In realitate sint mai mici la condensatorii noi.Multumesc frumos! Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Asa arata al meuL-am primit si eu pe al meu Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Existamerge super daca ar fi sa schimb exact dupa tabelul ala cu valori tipice, in televizor ar mai ramane doar cativa condensatori Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Existamerge super daca ar fi sa schimb exact dupa tabelul ala cu valori tipice, in televizor ar mai ramane doar cativa condensatori Dar ce vechime are televizorul ? Daca ai gasit valori mai mari decat in acel tabel este ceva grav pentru ca acolo sunt date rezistente destul de mari la condensatorii buni Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Am facut cateva masuratori intr-un Kotron si am rezolvat repede problema :avea un defect in sursa,si urmare a acestui fapt avea ceva si pe cadre. Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Salut! Spune-mi si mie adresa exacta de unde ai comandat ESR-ul, sa-l comand si eu. Alex. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Salut! Spune-mi si mie adresa exacta de unde ai comandat ESR-ul, sa-l comand si eu. Alex.Uite aici :https://ishop.aswo.com/aswoShop/startPage.faces?storeId=568 il trimite in aproximativ 10 zile Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Multumesc,Nony149, dar cred ca o sa caut sa-mi construiesc unul pt. ca la ei nu pot sa comand,pt.ca nu am PF. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Multumesc,Nony149, dar cred ca o sa caut sa-mi construiesc unul pt. ca la ei nu pot sa comand,pt.ca nu am PF.nu trebuie sa ai neaparat PF le dai un telefon si spui ca vrei sa cumperi un aparat ESR-1 si ei rezolva restul asa am cumparat si eu. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 PF = perosana fizica?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum