Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ESR metru

Vizitator Uragan

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Daca se castiga asa de bine din depanare eu zic ca se merita Eu l-am facutpe acela din elektor si merge bine singura problema este ca a trebiut sa l alimentez dintr-o sursa separata pentru ca bateria tinea doar la 4 masuratori Este util pentru ca se poate masura rezistenta serie echivalenta direct in montaj

Link spre comentariu

Daca se castiga asa de bine din depanare eu zic ca se merita Eu l-am facutpe acela din elektor si merge bine singura problema este ca a trebiut sa l alimentez dintr-o sursa separata pentru ca bateria tinea doar la 4 masuratori Este util pentru ca se poate masura rezistenta serie echivalenta direct in montaj

felicitari daca ai reusit sa-l construieti singur.noi truditorii nu vom castiga niciodata bani multi.sincer nici nu vreau bani mullti..pentru ca risc sa fiu vizitat de vreun bolnav de glaucom.
Link spre comentariu

M-au costat toate piesele inclusiv cablajul 150 lei, doar cutia a fost mai greu de facut si daca foloseam un display care nu avea nevoie de backlight ar fi consumat mai putina tensiune din baterie si poate ar fi mers si fara alimentare externa Acesta de la elektor are si capacimetru la mine in masurare pe capacimetru ia 70mA , pe esr 45mA ,in gol 40mA ,oprit 10mADaca te hotarasti sa l faci eu zic ca esti mai avantajos decat sa-l cumperi

Link spre comentariu

Ca sa imi aduc aminte cum e sa te frigi la buricele degetelor m-am pus pe lipit kitul acesta.

Posted Image

... placuta montata

Posted Image

Posted Image

incepe calibrarea aparatului ...

Posted Image

pentru calibrare, kitul contine doua rezistente de 82R si 5.6R ...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

restul imaginilor arata cateva masuratori cu ce mi-a venit in mana la ora aia (2.00 am) :smt047

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Cu plecaciune, aduc multumiri lui tibi, alias tvicol :band

frumos lucrat ! exista posibilitatea ca,un esr-metru sa indice valoare esr corecta la un condensator cu capacitate scazuta?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări