em2006 Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Faci un tabel cu valorile in MS Office (Excel) sau Open Office si faci o harta de tip pie chart (placinta)...EXCELenta idee ! Link spre comentariu
andiy Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 Poate cineva realiza acest esr metru?Se pare ca nu este nimeni interesat de caracteristicile acestui esr-metruUite o copie mai buna a materialului tau. :smt028 1 Link spre comentariu
omega776 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Poate cineva realiza acest esr metru? Se pare ca nu este nimeni interesat de caracteristicile acestui esr-metru Uite o copie mai buna a materialului tau. :smt028 multumesc andiy , chiar cautam schema acestui esr meter, am mai gasit ceva pe net: http://www.mario001.de/elektronik/schal ... meter.html, se poate traduce cu babelfish. cred ca o sa incep lucrul la el. multumesc. Link spre comentariu
omega776 Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Schema ESR meter in format eagle, cu icl 7106, si cu doua tlc 272, partea de masura, fara partea de afisaj (care va fi postata in curand). De asemenea va urma si partea de pcb. Link spre comentariu
sdan Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Asta pare cel mai reusit. O sa-l fac si eu! Link spre comentariu
terente Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Schema ESR meter in format eagle, cu icl 7106, si cu doua tlc 272, partea de masura, fara partea de afisaj (care va fi postata in curand). De asemenea va urma si partea de pcb.Daca o sa apara si partea de pcb cred ca am sa il fac si eu pe asta Link spre comentariu
chindea Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Un site foarte interesant cu mai multe ESR-metre! Au si functia de tester de traf de FIT! Acum tocmai construiesc unul putin diferit de acestea,am sa revin cu detalii! http://ab2000.by.ru/ Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Comutatorul de domenii este pus pe 0-1 ohm deci ESR-ul va fi de 0.3 ohm, pt capacitatea de 33 micro o valoare f. buna!Daca 0,3 ohm este ok pt. un electrolitic de 33uF, cat ar fi normal pt. un nepolarizat(3X10uF polipropilena)? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 am realizat si eu ESR-metrul de aici http://www.niqro.lx.ro/ESR.htm, insa dupa finalizare surprize nu functiona ! am stat am privit schema si nu imi venea nik in minte, dupa cateva consultari cun netul am descoperit o micra greseala pe site : R13 este inversat cu R15 si viceversa :smt005 . apropo stie cineva cum functioneaza acest ESR-metru ca eu nu am reusir sa inteleg prea mare lucru . intradevar imi indica rezistenta marita a condului dar nu stiu si cu cat e marita (din 5 buc. de condensatoare noi nici unul nu avea ESR-ul identic cu altul) ma gandesc sa-l experimentez si pe acesta download/file.php?id=14851 p.s. ce fraier am fost cand am cumparat un Ci TLC271 cu 8 lei :smt005 Link spre comentariu
blue Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Pune in locul cond. electrolitic o rezist. reglabila 0-5 ohm si regleaz-o pina in dreptul indicatiei corespunzatoare cond. astfel faci o conversie simpla, poti sa i-ti etalonezi in modul acesta scala! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 aha merci blue, ma gandeam s eu la solutia asta dar nu am gasit printre piese o rez variabila de valoare mica 0-5 ohmi (max 10 ohmi) care sa nu fie bobinata. cele bobinate parca stiu ca se comporta nu tocmai liniar la frecvente inalte, sau spun porcarii deoarece frecventa nu e chiar sa mare ! Link spre comentariu
andiy Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Ca sa imi aduc aminte cum e sa te frigi la buricele degetelor m-am pus pe lipit kitul acesta. ... placuta montata incepe calibrarea aparatului ... pentru calibrare, kitul contine doua rezistente de 82R si 5.6R ... restul imaginilor arata cateva masuratori cu ce mi-a venit in mana la ora aia (2.00 am) :smt047 Cu plecaciune, aduc multumiri lui tibi, alias tvicol :band Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 arata minunat display-ul ala albastru .nici gata realizat nu arata asa bine nu ramane de cat sa ne spui si "cat e halatu" Link spre comentariu
andiy Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 toate detaliile la ... http://www.anatekcorp.com/blueesr.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum