Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ESR metru

Vizitator Uragan

Postări Recomandate

Buna ziua , Am construit acest ESR-capacimetru in mai multe exemplare , pot spune ca este un aparat foarte util chiar daca nu este omologat . Dupa cateva zile de folosire cine este meserias se obisnuieste cu el si v-a devenii primul aparat pe care pune mana cand are ceva de reparat in domeniul electronicii ...Pentru cine nu are timp sa-si contruiasca , mai am cateva exemplare disponibile .Numai bine Costaspost-60378-139829343814_thumb.jpgpost-60378-139829343851_thumb.jpg

post-60378-139829343833_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna ziua , Am construit acest ESR-capacimetru in mai multe exemplare , pot spune ca este un aparat foarte util chiar daca nu este omologat . Dupa cateva zile de folosire cine este meserias se obisnuieste cu el si v-a devenii primul aparat pe care pune mana cand are ceva de reparat in domeniul electronicii ...Pentru cine nu are timp sa-si contruiasca , mai am cateva exemplare de vanzare .Numai bine Costas[attachment=1]negru R.JPG[/attachment][attachment=2]gri R.JPG[/attachment][attachment=0]ambele R.JPG[/attachment]

arata foarte bine,felicitari,cum stati cu alimentarea? pe baterii consuma aparatul...
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Dupa ceva vreme de "il fac ,nu-l fac" m-am hotarit sa fac schema propusa de nel65 ,si cablajul :aplauze Montajul a mers din prima,ma rog dupa tine apasat,alimenteaza,invirte de ala....bla,bla.Si nu m-am putut abtine sa nu-i trag si o cutie.post-18416-139829364224_thumb.jpgpost-18416-139829364231_thumb.jpgpost-18416-139829364236_thumb.jpg

Link spre comentariu

manoloPrima data arata superb. Felicitari pt realizare. Cred ca a cerut multa munca, mai ales bagarea in cutie.Secundo. Poti sa imi trimiti poza cu tabelul ESR? Sau linkul, pls? Multumesc.

Link spre comentariu

frumos. :aplauze imi aduci aminte de vremurile cand construiam carcase de acest timp la Casa Pionerilor.din pacate foloseam vitolit pentru inscriptionari, nu erau imprimante color...

Link spre comentariu

Multam,carcasa este din komatex de 3mm ,se poate taia cu un cuter si lipi cu cianacrilat sau adeziv de pvc ,fataul este scos la o imprimanta color laser si laminat ,acesta are lipici pe spate,numai la sama-consult am gasit asa ceva,un format A4 costa 5 lei cu totul.Atentie daca va duceti la cel de la Iancului cu stickul,au calculatorul virusat.

Link spre comentariu

salutare natiune,cablaj[attachment=3]cablaj.pdf[/attachment]aranjare piese [attachment=2]aranjare piese.pdf[/attachment]soft[attachment=1]soft esr rusi.rar[/attachment]foto esr-ul meu[attachment=0]foto esr-ul meu.pdf[/attachment] vointa sa fie.numai bine

nel65, fisierele nu mai sunt accesibile.Poti posta din nou?Dupa cate am citit aici e cel mai reusit.Stima.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări