costas srl Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Buna ziua , Am construit acest ESR-capacimetru in mai multe exemplare , pot spune ca este un aparat foarte util chiar daca nu este omologat . Dupa cateva zile de folosire cine este meserias se obisnuieste cu el si v-a devenii primul aparat pe care pune mana cand are ceva de reparat in domeniul electronicii ...Pentru cine nu are timp sa-si contruiasca , mai am cateva exemplare disponibile .Numai bine Costas Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Buna ziua , Am construit acest ESR-capacimetru in mai multe exemplare , pot spune ca este un aparat foarte util chiar daca nu este omologat . Dupa cateva zile de folosire cine este meserias se obisnuieste cu el si v-a devenii primul aparat pe care pune mana cand are ceva de reparat in domeniul electronicii ...Pentru cine nu are timp sa-si contruiasca , mai am cateva exemplare de vanzare .Numai bine Costas[attachment=1]negru R.JPG[/attachment][attachment=2]gri R.JPG[/attachment][attachment=0]ambele R.JPG[/attachment]arata foarte bine,felicitari,cum stati cu alimentarea? pe baterii consuma aparatul... Link spre comentariu
costas srl Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 alimentare pe baterie de 9V , consuma intre 25-30 mA . Bateriile de 9v nu sunt prea reziztente in timp , este bine cand nu este folosit sa se opreasca din buton .. Link spre comentariu
Vizitator fox7878 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Stiu ca timpul depanatorilor este limitat in aceste zile, totusi cine doreste un astfel de aparat, il poate avea gratuit. Detalii AICI! Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 @fox7878 nu faci reclama aici, incearca la vanzari. Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 //offtopic: e ceva reclama la un concurs, nu are treaba cu vanzarile. Link spre comentariu
Vizitator fox7878 Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 //offtopic: e ceva reclama la un concurs, nu are treaba cu vanzarile.La multi ani, tuturor!Multumesc pentru precizare. Despre un concurs era vorba. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Dupa ceva vreme de "il fac ,nu-l fac" m-am hotarit sa fac schema propusa de nel65 ,si cablajul Montajul a mers din prima,ma rog dupa tine apasat,alimenteaza,invirte de ala....bla,bla.Si nu m-am putut abtine sa nu-i trag si o cutie. Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 manoloPrima data arata superb. Felicitari pt realizare. Cred ca a cerut multa munca, mai ales bagarea in cutie.Secundo. Poti sa imi trimiti poza cu tabelul ESR? Sau linkul, pls? Multumesc. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Da ,dar in ce format?pot ca:pdf,jpg sau fpl. ,eventual tot "fataul" ca fpl. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Tabelul in format jpg. si pdf. dimensiunea este 65,952x70,950 mmESR-tabel.pdf Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 frumos. imi aduci aminte de vremurile cand construiam carcase de acest timp la Casa Pionerilor.din pacate foloseam vitolit pentru inscriptionari, nu erau imprimante color... Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Multam,carcasa este din komatex de 3mm ,se poate taia cu un cuter si lipi cu cianacrilat sau adeziv de pvc ,fataul este scos la o imprimanta color laser si laminat ,acesta are lipici pe spate,numai la sama-consult am gasit asa ceva,un format A4 costa 5 lei cu totul.Atentie daca va duceti la cel de la Iancului cu stickul,au calculatorul virusat. Link spre comentariu
znecula Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 salutare natiune,cablaj[attachment=3]cablaj.pdf[/attachment]aranjare piese [attachment=2]aranjare piese.pdf[/attachment]soft[attachment=1]soft esr rusi.rar[/attachment]foto esr-ul meu[attachment=0]foto esr-ul meu.pdf[/attachment] vointa sa fie.numai binenel65, fisierele nu mai sunt accesibile.Poti posta din nou?Dupa cate am citit aici e cel mai reusit.Stima. Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 viewtopic.php?f=205&t=80189&start=30 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum