Bela Daniel Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Am cumparat de curand o instalatie de gaz S.H provenita de pe un golf 3 avariat, Am montat instalatia acasa ,merge perfect consum mic trece pe gaz singura si toate cele .Singura proble e comutaotul care imi indica in permanenta nivelul de gaz full iar ceasul dupa butelie indica o valaoare a gazului normala . Ce pot face ca acel ceas din bord sa-mi indice valoare normala a gazului din butelie Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Sigur este dat peste cap si de aceea indica eronat.Care e domeniul de masura al manometrului,valoarea maxima pe care poate sa o indice(ceasului)?.Schimba-l cu unul identic.E singura solutie.Pentru asta e indicat sa apelezi la cineva autorizat.Nu-i de joaca cu astfel de lucruri. Editat Noiembrie 10, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 pai si care dintre ele e defect cel dp butelie sau cel din bord Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Pai dupa cite zice,ceasul de dupa butelie indica valoarea normala.Ce indica cele doua "ceasuri"?Presiune sau nivel,ca nu prea am inteles?Am scris primul post fara sa ma gindesc sa intreb ce fel de ceasuri sint?Din cite inteleg eu e vorba de manometre. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Amandoua indica nivelul de gaz din butelie eu asa stiu ,cel de pe butelie este clasic cu un ac iar cel de la bord cu led-uri ,asa este ? Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) [*]gazul (litri) mie imi arata in bord ca butelie e plina cu gaz dar ea in realitate are 23 24 de litri de gaz [*] da ala dp butelie are o "limba" iar cel din bord are leduri Am cumparat de curand o instalatie de gaz S.H provenita de pe un golf 3 avariat, Am montat instalatia acasa ,merge perfect consum mic trece pe gaz singura si toate cele .Singura proble e comutatorul care imi indica in permanenta nivelul de gaz full iar ceasul dupa butelie indica o valaoare a gazului normala . Ce pot face ca acel ceas din bord sa-mi indice valoare normala a gazului din butelie Editat Noiembrie 10, 2014 de Bela Daniel Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Indicatorul de pe butelie indică nivelul gazului lichid cu un plutitor cuplat magnetic.De obicei nu se strică, problema e probabil la cablul dintre traductorul de pe butelie (senzor magnetic Hall) și indicatorul de bord cu leduri. Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 pai si ce sa verific mai exact ? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Vezi dacă au continuitate firele ce duc de la butelie la indicatorul cu leduri. Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 da dar daca erau intrerupte ma gandesc ca nu stateau aprinse toatre ledurile de la comutator Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Există și varianta ca indicatorul din bord să fi fost schimbat cu altul incompatibil cu traductorul de butelie, am mai văzut asta.Comenzile electrovalvelor sunt identice la mai toate, dar modul de indicare al nivelului poate fi diferit.Modulul din bord se mai defectează uneori, mai ales pică releul de gaz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum