Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv samsung le 32r87bd

daniel1972

Postări Recomandate

cu scuzele de rigoare, sunt novice in a posta pe acest forum, va rog frumos, daca puteti sa ma ajutati cu schema televizorului lcd samsung model le 32r87bd. ma intereseaza in special schema sursei si a partii de alimentare pentru lampi, parca invertor, daca nu gresesc. televizorul are rastru doar cand vrea domnia sa. sunetul lucreaza normal. multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel1972

8

• dan cod

3

• hexoda

1

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

am nevoie de ajutor pentru anularea protectiei unui invertor echipat cu OZ 9938 GN.am incercat varianta cu rezistor de 10k in paralel cu condul din pin 3 fara rezultat. mentionez ca una din cele 4 lampi nu se aprinde. le-am verificat pe fiecare cu un invertor pentru o singura lampa. am inlocuit lampa defecta cu una noua de aceeasi dimensiune, dar simtomul este acelasi, se aprind pentru o secunda dupa care se sting. am verificat trafurile au aceeasi rezistenta, in jur de 495 ohmi. este vorba de un monitor fujitsu sl 3220w. cu multumiri anticipate, astept ajutor de la dumneavoastra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări