Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiecte postate pe forumuri de specialitate

val

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• val

5

• Fulgerik

1

Nu prea inteleg, vrei sa postam aici proiecte verificate de noi si de care suntem multumiti?

Poate trebuia sa ne spui mai multe despre cum l-ai realizat si ce impresi ai despre functionare, eventual care au fost problemele intampinate in realizarea proiectului.

Link spre comentariu

Da, intentionez sa postez circuitele pe care le-am realizat si de care sunt multumit. Probleme in realizare nu am avut, in schimb intentionez sa detasez senzorul de temperatura de pe carcasa, pe celalalt capac am montat 6 leduri albe ca lumina de veghe, fapt ce afecteaza afisarea corecta a temperaturii.

Link spre comentariu

Countdown Timer cu PIC16F628 si encoder

Sursa: http://radioparty.ru/index.php/device-pic/385-timer-encoder-pic16f628

Posted Image

Circuitul se poate realiza fie varianta cu afisaj anod comun, fie cu afisaj catod comun, am ales ultima varianta. In functie de afisajul pe care intentionati sa-l folositi si modul de functionare al timer-ului alegeti fiserul hex corespunzator.

timer pic16f628 + encoder.rar

Editat de val
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări