georgeDRACU Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 am de ceva timp un receiver pioneer vsx 423, 2 standfloor,centru si 2 sateliti,sunetul este destul de ok dar am nev si de un sub,boxele mele nu prea coboara mai jos de 50 hz si as vrea ca subul sa preia aceasta frecventa pana la 20 25 hz pt a avea un spectru cat mai mare,subul imi treb mai mult pt muzica gen basstronics adica cu bas foarte jos.am schitat pe win isd niste difuzoare dar rezultate slabe pt ce vreau eu...standfloru are 2 sal ahx 1620 4 ohm si inalta dft 10..teoretic as avea 91 db w m dupa win isd 91 db de la 50 hz in sus..am mai incercat si cu alte dif de la sal dar imi da niste cutii cat sifonierusi putini db..subul vreau sa il fac vented si litraj max 50 60 l din lipsa de spatiu,amplificare pt el momentan un genius 5005 75 w 8 ohm si as vrea de la voi care stiti un dif bun exlus dibeisi ,akai sau alte gunoaie care sa aiba un spl rezonabil macar 90 si diametru 20 25 cm preferabil 8 ohm daca nu ma incadrez in buget mere si 4 ohm si schimb trafu de la genius si il fac pe 4 ohm buget maxim 300 lei pt dif,cutia o fac eu si calcule doar sa am parametrii dif,am mai simulat un jbl gto 804 20 cm 4 ohm 91 db si dadea rezultate bune dar cam scump 280 lei,iar tot la 280 am gasit pioneer ts w 260d4 2 bobine 2,4,8 ohm 93 db,astept pareri de la voi si sugestii de la cei care au mai incercat un sub cu dif astea,filtru nu vreau doarece il voi folosi exlusiv pe receiver care are crosover reglabil max 200 hz,sau eventual daca stiti vreun sub de cumparat dar de calitate,am testat la multe magazine suburi pana si pioneeru s51w si sincer la 1100 de lei e cam dezamagitor fata de restu a fost cel mai bun dar ma asteptam la mai mult pt banii astia.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum