Patefon Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Va salut, Caut de cateva zile sa fac cate un model pentru lampile 6j4p si 6j5p. Cu 6j4p am ajuns la parametrii de mai jos dar nu stiu ce se identifica CBX, CBbIX si CPROX din datasheet. Care e CCG CGP respectiv CCP. Poate ma ajutati un piculet. Model (GRESIT!!!): Datasheet 6J4P: O alta intrebare ar fi care dintre cele doua se preteaza mai bine la a fi utilizate ca repetor catodic la semnal mare (> 20Vvv)? Datasheet 6J5P: Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Evident , 6J4 . Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Poate ajuta echivalentele astea pt. 6Ж4П:6Ж4П = 6AU6 = EF94 Despre suratele ei vestice sunt mai multe informatii si poate se gasesc modele mai bune. Am mai multe 6AU6 si 12AU6, chiar ma gandeam la ce ar putea fi utile...daca obtineti rezultate concrete dincolo de simulare as vrea sa vad si eu o schema finita...pana acum le-am gasit doar ca driver pt. EL84, o alternativa la schemele cu EF86. Link spre comentariu
Patefon Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Am incercat o simulare de unde rezulta ca modelul din figura de mai sus e GRESIT!!! Are curent mai mare in G2 decat in anod. Deci.... inapoi la bibilit curbe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Dacă etajul cu 6Ж4П este un etaj de atac nu trebuie simulat/măsurat de sine stătător. Orice pentodă-tetrodă(precum 6Ж4П) poate fi folosită cu succes în atac atunci când tubul final este o pentodă sau tetrodă practic se poate alege valorile din etajul de atac de aşa maniera încât să asigurăm atacul asimetric necesar în etajul final astfel încât procentajul thd să devină mic în buclă deschisă (în buclă închisă desigur procentajul thd scade şi mai mult). În principiu ar trebui urmărit un procentaj thd minim simulat/măsurat iniţial în buclă deschisă (după care se închide o buclă de reacţie negativă globală). Editat Noiembrie 10, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Curbele alea sunt cat de cat suprapuse pe caracteristicile de iesire dar de ce i-ati pus lui KG2 valoarea 1? Editat Noiembrie 10, 2014 de Kosmin Link spre comentariu
gg101 Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Am incercat o simulare de unde rezulta ca modelul din figura de mai sus e GRESIT!!! Are curent mai mare in G2 decat in anod. Deci.... inapoi la bibilit curbe. Nu uitati sa verificati si ordinea pinilor (enumerati la initializarea parametrilor ecuatiei ) daca se potrivesc cu simbolul de tetroda folosit de dvs. Vis-a-vis de capacitati , personal , nu pot decat sa intuiesc dupa cifre pt ca la limba rusa sunt "sah mat" . CPROX banuiesc ca ar trebui sa fie G1 -> Plate . Celelalte doua ar trebui sa fie G1->Heater si Plate->Heater . Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 CBX capacitatea de intrare, adica G1K, CBbIX capacitatea de iesire, adica AK si CPROX capacitatea de reactie, adica G1A. 1 Link spre comentariu
Patefon Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Curbele alea sunt cat de cat suprapuse pe caracteristicile de iesire dar de ce i-ati pus lui KG2 valoarea 1? de fraier.... Am ignorat cu desavarsire alte butoane si slide-ere din programel. Revin dupa ce reusesc sa suprapun si curentii de grila peste caracteristica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum