elmar Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Este pentru un invertor LCD. Vanzatorul zicea ca pot sa folosesc niste lita. Nu am fost prea sigur, de asta am cumparat-o totusi dar vreau sa ma asigur inainte s-o lipesc. Se pare ca este pentru controllerul PWM. cititi cu atentie ce scrie in mesajul asta...... omul vrea sa stie daca e buna sau nu acea siguranta....crezi ca adat vre-o importanta sau daca a inteles ceva din ce s-a spus aici? eu ma indoiesc! omul vrea sa-si repare invertorul lcd si atat! iar eu am incercat sa-i dau o explicatie pe intelesul unui incepator .... nici mie nu mi-a placut tonul dvs...puteati sa va multumiti cu raspunsul dat de dl. UDAR, fara sa faceti aluzii tendentioase!! ce nu am inteles eu e dece unii se ia de fel de fel de chestii (care nu conteaza in momentul ala) de exemplu aici ! daca nu v-ati dat seama ...ce incercati dvs aici sa faceti este de a explica incepatorilor...notiuni avansate de electrica (electronica) pe care ei nu pot in nici un fel, invata...este exact cum ai vrea sa inveti un copil de clasa intai matematica avansata! sau dvs credeti ca aici sunt fel de fel de" fraeri "de care dvs aveti dreptul sa va luati ? daca doriti sa explicati ceva incepatorilor, faceti-o !dar pe intelesul lor! eu asta incerc sa fac in toate mesajele scrise aici ....chiar daca de multe ori mai gresesc! "cine nu munceste nu greseste"...spune o vorba romaneasca.... dl nicu ...am facut 4000 de mesaje ...pentru ca eu nu am intrat pe forum sa "tai frunze la caini".! cred ca-o fi si asta o cauza ...nu?? daca nu convine unora ...e altceva! probabil mai este si invidia! dar daca se considera ca eu spun tampenii pe aici....rog sa mi se spuna de catre administratorul forumului asta. si in clipa urmatoare am tacut...... Editat Noiembrie 10, 2014 de elmar Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Ca să nu vă mai contraţi că e păcat, există la siguranţe termenul ''putere de rupere''. E adevărat că în electrotehnică nu în electronică şi e vorba de siguranţele industriale tip MPR (cu mare putere de rupere). Nu am ideie cum a mai evoluat terminologia după ce s-au copiat papagaliceşte din documentaţiile vestice în ultimii ani, dar termenul ''capacitate de rupere'' ar trebui românizat în ''capabilitate de rupere'' ceea ce înseamnă tot ''putere de rupere'', că nu discutăm de condensatoare sau baterii. http://stoianconstantin.wordpress.com/tag/sigurante-mpr/ Link spre comentariu
Vizitator mar1us4d4m Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Există siguranţe standardizate de 0,8A/250V, cea mai apropiată valoare de a fostei siguranţe smd, iar tensiunea de lucru nu contează cîtă vreme e mai mare. Cea de 1,25A e mult mai mare şi e posibil să nu-şi facă treaba la un defect ulterior. Da, pana la urma una de 0.80 A am ales, o scot in afara cu niste fire. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Hai mai Zal, ca tot capacitate ii spunea si in dictionarul interbelic al lui Saineanu. In fine, e o "putere" masurata in A. Eu zic ca-i doar un jargon al meseriei, precum omajul si, mai nou, votajul . Noi sa intelegem fenomenul, putem sa-i zicem oricum, nu?! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Şforţă de rupere. ............. Există pericolul contaminării termenului ''capacitate'' cu cel de ''volum'' sau alte sinonime neinspirate. Cum ar suna un cond cu volumul de 1000uF? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum