sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 As putea sa intru in posesia acestor 2 amplificatoare si vreau sa stiu daca acestea sunt originale sau replici. Poze: http://postimg.org/gallery/cghi2orq/a2c52076/ Va intreb pentru ca m-am uita pe siteul Crown cu modelele astea si in poze alea au doar cate un singur ventilator. Rog lamuriri! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Pe net ai cautat poze originale ? Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Pe net ai cautat poze originale ? pai sunt poze si asa si asa dar nu stiu ce sa zic exact Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Pune o poza cu unul desfacut. Mie imi par genuine, insa Crown are fabrica si in China, seria XLS fiind seria low cost. Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Pune o poza cu unul desfacut. Mie imi par genuine, insa Crown are fabrica si in China, seria XLS fiind seria low cost. Ok, inteleg care ar fi un pret de vanzare pentru ele aici in romania. Sunt SH insa arata bine si suna bine. Prea putin folosite. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Intelegi ce doresti din acele poze . Atentie la amănunte, răspunsul se afla in detalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum