deneinvins Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Daca cunoasteti, lampa GU32 functioneaza in audio-frecventa ? In catalog si in sheet se vorbeste ca ar functiona doar in radio-frecventa. Un raspuns competent, ma scuteste pe mine sa mai pierd timpul la teste, iar acum nu am osciloscop. Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Merge si in audio ca orice lampa de radiofrecventa . Asa cum un tranzistor de radiofrecventa merge si in audio Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 http://diyaudioprojects.com/Forum/viewtopic.php?f=9&t=1286 http://www.alexteo.com/audiophile/832a-tube-amplifier/ Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Da, am facut un SE cu un GU32 si un 6N2P stereo, doar cu cele doua lampi. De la GU32 am folosit cate o tetroda pe fiecare canal si de la 6N2P cate o trioda pe fiecare canal. Schema este simulata de catre Dl. Lazaroiu, cu permisiunea D-sale, o atasez aici. Tot cu o dubla tetroda de RF, GU29, am si-un PP, care suna super! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Da , functioneaza perfect in audio , chiar si in Curent Continuu ca finala serie in stabilizatoare de putere . Spor la treaba si auditii placute Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Multumesc foarte mult pentru mesaje. Voi trece la realizarea unui proiect cu GU32, apoi va dau de stire cu ce am facut. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Daca cineva are, cumpar 4 (patru) socluri pentru GU32 si 1 (unu) soclu pentru GU50. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 GU32 se potriveste perfect in soclu de 6S33S (6C33C). De astea se gasesc usor. Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Am gasit socluri la Audio Alchemy. (Recomand !) Multumesc pentru indicatii si mesaje ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum