Vizitator axel Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Tot citind pe forum am vazut mai multe scheme scanate din '' Cartea Albastra" si foarte multe referiri la aceasta carte. Aveti idee unde se poate gasi aceasta carte? Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Au fost mai multe linkuri de unde se putea descarca... Probabil initiatorii te mai pot ajuta! Link spre comentariu
Vizitator axel Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 As ramane dator. Momentan dau o bere ... virtuala, pana ne intalnim. Apropo de intalnire, e cineva de prin Cluj? Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Sunt si de pe la Cluj... De ex. misa cu S de la sarpe!!! Un tip deosebit! Link spre comentariu
Enulescul Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Bună seara, Tot citind pe forum am vazut mai multe scheme scanate din '' Cartea Albastra" si foarte multe referiri la aceasta carte. Aveti idee unde se poate gasi aceasta carte? Respectele noastre Domnule Axel Una dintre locaţiile unde se poate consulta (şi credem că şi descărca) este: http://de.scribd.com/doc/127756425/Scheme-de-Radioreceptoare Cu mult respect, Pitagora Schorsch Link spre comentariu
Vizitator axel Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Problema rezolvata. Multumesc frumos de ajutor. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Poate sa o puna cineva pe un server de upload gratuit? Link spre comentariu
Vizitator axel Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 poti sa o iei gratuit la linkul de mai sus, tot ce trebuie sa faci e sa te inregistrezi si sa faci upload la un document, orice... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 asta vream sa evit, multumesc oricum! Link spre comentariu
Vizitator axel Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 trimite-mi te rog o adresa de mail Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Am trimis mesaj, multumesc din nou, Emil Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Am primit, multumesc mult! Emil Link spre comentariu
eugenbt Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 am gasit Cartea Albastra de scheme radio la un cunoscut. vrea sa o vanda dar eu o am deja. daca este cineva interesat de ea, as putea sa-l pun in legatura. nu stiu pretul. cu stima, eugen Link spre comentariu
Mircel Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Adică cea de aici: http://fisierulmeu.ro/61P6GHKN2XKE/Scheme-de-radioreceptoare-Vol-I-si-II-rar.html ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum