neluelectron Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 tv nei cu procesor ITT-SAA1293A-03 GERMANY 1225 ,rog daca cineva poate sa -mi spuna ce telecomanda ar merge ..... Link spre comentariu
santamihai Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Ar merge P1611 . Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 100% P1611 daca se mai găsesc. Link spre comentariu
neluelectron Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 ok...multumesc... Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Telecomanda VS-068A am luat eu pt un goldstar cu SAA1293 si nu corespunde. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 pai si normal ca nu corespunde cind cumparati ceea ce nu trebuie in loc de ceea ce este corect . vs068a merge la pca . pentru saa1293-03 trebuie vs068g , care este o cu totul alta mincare de peste . cine a recomandat vs068a este habarnist de prima clasa . corect este asa...p550 , p1611 , vs068g . Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 a fost o incurcatura ,asa e cand ai treaba si mai ajuti si tu pe cineva intre timp,daca as sta sa astept clienti ca alti ,,comunisti,, care stiu doar sa atace si corecteze gramatical,, fiele tarana usoara ca plumbul, de mers merge aceasta tot de goldstar http://www.elforum.info/forum/9-depanari-radio-tv-audio-video/ Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 daca as sta sa astept clienti ca alti ,,comunisti,, care stiu doar sa atace si corecteze gramatical,, fiele tarana usoara ca plumbul, de mers merge aceasta tot de goldstar http://www.elforum.info/forum/9-depanari-radio-tv-audio-video/ mai tovarase...dupa ce ca scrii matale ca o cizma si la fiecare 2 vorbe scrii 3 prostii dpv gramatical , mai dai si sfaturi proaste , pe linga toate acestea . sa ma justific , ziceam ... 1-- telecomanda aia pe care o recomanzi matale se numeste 105-045h , nu-i asa ? pentru stiinta habarnistilor , 105-045h este echivalenta cu ir60 de la gbs , respectiv p1609 de la pilot . aceasta telecomanda nu este corecta absolut deloc pentru saa1293-03 . 2-- telecomanda 105-045h nu se mai fabrica de minim 10 ani , daca nu cumva 15 ani , asa ca este absurd sa recomanzi cuiva ceva care nu se poate gasi absolut deloc dpv fizic . 3-- pe linga faptul ca se incalca regulamentul forumului , facind reclama directa unui magazin virtual , matale nu vezi ca scrie negru pe alb ca respectivul magazin virtual ARE STOC ZERO la acel produs ? 4-- inca o data scriu...telecomenzile corecte pentru acest procesor sint...p550 , p1611 , ir230 , vs068g . Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 iar o s...gi vezi ca gresesti si tu sau la tine nu se pune j..av ra comunista misuraelectronic, on 06 Noi 2014 - 12:17 AM, said: @domnul sergiusrl ! daca nu va gasiti prin magazinele din capitala , atunci va aduc eu asa ceva la primul drum in bucuresti --- adica minim o data pe saptamina --- . eu am asa ceva tot timpul pe stoc , insa anumite persoane se simt injosite sa intre si in alte magazine decit magazinul din oras de unde cumpara ele .http://www.elforum.info/topic/96453-inchizator-cd/ Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) amice, te rog sa ma ierti ca ma exprim asa , dar esti mai prost ca un cotor de varza ! dupa cum bine se observa , nu m-am repezit sa-i spun din prima ca ii dau eu asa ceva , ci l-am trimis apriori sa-si caute PRIN TOATE MAGAZINELE DIN CAPITALA ...si numai daca nu-si gaseste pe nicaieri , in ultima instanta , sa apeleze la mine . oricum , ce legatura are clapita cu topicul acesta , ma rog , unde se vorbeste despre telecomenzi ? din pacate pentru tine , iti recomand calduros sa nu mai indraznesti niciodata sa ma contrazici la capitolul telecomenzi , ca nu e cazul . daca stii sa citesti , vezi ce scrie la semnatura mea si ia pozitia de drepti Editat Noiembrie 8, 2014 de misuraelectronic Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 trebuie sa iau pozitia de drepti dupa cum spuneam mai sus tu trebuie sa stai in genunchi,tu ce dracului vrei ,sa ma jicnesti in tot felul si eu sa tac ,sau dus vremurile tale comuniste ,cand lumea trebuia sa asculte fara sa comenteze,ca vorbea un comunist sau ca poate il auzeau vecinii sau,, bunii prieteni ,, si a doua zi era dus la sectie si omorat in bataie ca avea si omul un cuvant de spus,ma doare la basca cine esti tu javra comunista,daca vrei sa nu te mai bag in seama nu te mai lega de postarile mele si de gramatica mea,ca aici nu e examen sau bac ori forum gramatical,daca te legi poti sa o faci stil clasic fara sa injurii sau vorbe de tot ..........ori a doua varianta e sa vorbesti mai sus sa-mi taie maul definitiv .........bip bip bip Link spre comentariu
neluelectron Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 V a rog nu va mai certati ,stim cu totii putina gramatica dar datorita faptului ca suntem foarte ocupati,mai scrim din fuga si noi nu trebuie sa ne corectam,sau sa ne dam profesori,trebuie sa avem intelegere unul fata de celalant... Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 (editat) ce ma deranjeaza cel mai mult,e ca stie doar sa dea omului in cap la orice greseala,e ca in bancul ala.... in iad in una din zone erau 3 cazane in care fierbeau oamenii ce sau straduit sa ajunga acolo, primul cazan era pentru rusi pazit de 2 dracusori al doilea cazan era cu unguri pazit de un dracusor al treilea cazan era cu romani si nici nu era pazit,unul nou intrat un englez tocmai ce era dus in alta zona si urma a fi bagat in cazan,curios acesta intreaba dracusorul ce-l conducea ce se intampla acolo,si acesta explica pai acolo se fierb oamenii ,la primul cazan sant doi paznici deoarece rusi sant mai mai duri si cum vrea unul sa scoata capul afara paznicul il impinge la loc ,la al doilea cazan este un paznic deoarece ungurii sant rai dar mai mult rai de gura,si rar scoate unul capul afara ,pai bine spuse englezul,si cu romanii ce se intampla? dracusorul raspunde romanii sant foarte rai dar mai mult intre ei,si cum unul da sa scoata capul afara alt roman il trage inapoi,deci nu e nevoie de paznic,, ca am asa sta treaba Editat Noiembrie 12, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
neluelectron Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Bun bancul,,conform realitatii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum