Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda nei

neluelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• neluelectron

4

• misuraelectronic

3

• santamihai

1

pai  si  normal  ca  nu  corespunde  cind  cumparati  ceea  ce  nu  trebuie  in  loc  de  ceea  ce  este  corect .  vs068a  merge  la  pca .  pentru  saa1293-03  trebuie  vs068g ,  care  este  o  cu  totul  alta  mincare  de  peste .  cine  a  recomandat  vs068a  este  habarnist  de  prima  clasa .  corect  este  asa...p550 , p1611 , vs068g . 

Link spre comentariu

daca as sta sa astept clienti ca alti ,,comunisti,, care stiu doar sa atace si corecteze gramatical,, fiele tarana usoara ca plumbul, de mers merge aceasta tot de goldstar http://www.elforum.info/forum/9-depanari-radio-tv-audio-video/

mai  tovarase...dupa  ce  ca  scrii  matale  ca  o  cizma  si  la  fiecare  2  vorbe  scrii  3  prostii  dpv  gramatical ,  mai  dai  si  sfaturi  proaste , pe  linga  toate  acestea . sa  ma  justific , ziceam ...

1--  telecomanda  aia  pe  care  o  recomanzi   matale  se  numeste  105-045h ,  nu-i  asa ?   pentru  stiinta  habarnistilor ,  105-045h  este  echivalenta  cu  ir60 de  la  gbs ,  respectiv  p1609  de  la  pilot .  aceasta  telecomanda  nu  este  corecta  absolut  deloc  pentru  saa1293-03 . 

2--  telecomanda  105-045h  nu  se  mai  fabrica  de  minim  10  ani ,  daca  nu  cumva  15 ani ,  asa  ca  este  absurd  sa  recomanzi  cuiva  ceva  care  nu  se  poate  gasi  absolut  deloc  dpv  fizic .  

3--  pe  linga  faptul  ca  se  incalca  regulamentul  forumului , facind  reclama  directa  unui  magazin  virtual ,   matale  nu  vezi  ca  scrie  negru  pe  alb  ca  respectivul  magazin  virtual  ARE  STOC  ZERO  la  acel  produs ? 

4--  inca  o  data  scriu...telecomenzile  corecte  pentru  acest  procesor  sint...p550 , p1611 ,  ir230 ,  vs068g . 

Link spre comentariu

iar o s...gi vezi ca gresesti si tu sau la tine nu se pune j..av  ra comunista   misuraelectronic, on 06 Noi 2014 - 12:17 AM, said:

@domnul sergiusrl !
daca  nu  va  gasiti  prin  magazinele  din  capitala ,  atunci  va  aduc  eu  asa  ceva  la  primul  drum  in  bucuresti ---  adica  minim  o  data  pe  saptamina --- . eu  am  asa  ceva  tot  timpul  pe  stoc ,  insa  anumite  persoane  se  simt  injosite  sa  intre  si  in  alte  magazine  decit  magazinul   din  oras  de  unde  cumpara  ele    .http://www.elforum.info/topic/96453-inchizator-cd/
Link spre comentariu

amice, te  rog  sa  ma  ierti  ca  ma  exprim  asa ,  dar  esti  mai  prost  ca  un  cotor  de  varza !  dupa  cum  bine  se  observa ,  nu  m-am  repezit  sa-i  spun  din  prima  ca  ii  dau  eu  asa  ceva ,  ci  l-am  trimis  apriori  sa-si  caute  PRIN  TOATE  MAGAZINELE  DIN  CAPITALA  ...si  numai  daca  nu-si  gaseste  pe  nicaieri ,  in  ultima  instanta  , sa  apeleze  la  mine . oricum ,  ce  legatura  are  clapita  cu  topicul  acesta , ma rog ,  unde  se  vorbeste  despre  telecomenzi ?  din  pacate  pentru  tine ,  iti  recomand  calduros  sa  nu  mai  indraznesti  niciodata  sa  ma  contrazici  la  capitolul  telecomenzi ,  ca  nu  e  cazul  .  daca  stii  sa  citesti ,  vezi  ce  scrie  la  semnatura  mea  si  ia  pozitia  de  drepti  

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

trebuie sa iau pozitia de drepti dupa cum spuneam mai sus tu trebuie sa stai in genunchi,tu ce dracului vrei ,sa ma jicnesti in tot felul si eu sa tac ,sau dus vremurile tale comuniste ,cand lumea trebuia sa asculte fara sa comenteze,ca vorbea un comunist sau ca poate il auzeau vecinii sau,, bunii prieteni ,, si a doua zi era dus la sectie si omorat in bataie ca avea si omul un cuvant de spus,ma doare la basca cine esti tu javra comunista,daca vrei sa nu te mai bag in seama nu te mai lega de postarile mele si de gramatica mea,ca aici nu e examen sau bac ori forum gramatical,daca te legi poti sa o faci stil clasic fara sa injurii sau vorbe de tot ..........ori a doua varianta e sa vorbesti mai sus sa-mi taie maul definitiv .........bip bip bip

Link spre comentariu

V a rog nu va mai certati ,stim cu totii putina gramatica  dar datorita faptului ca suntem foarte ocupati,mai scrim din fuga si noi nu trebuie sa ne corectam,sau sa ne dam profesori,trebuie sa avem intelegere unul fata de celalant...

Link spre comentariu

ce ma deranjeaza cel mai mult,e ca stie doar sa dea omului in cap la orice greseala,e ca in bancul ala.... in iad in una din zone erau 3 cazane in care fierbeau oamenii ce sau straduit sa ajunga acolo, primul cazan era pentru rusi pazit de 2 dracusori  al doilea cazan era cu unguri pazit de un dracusor  al treilea cazan era cu romani si nici nu era pazit,unul nou intrat un englez tocmai ce era dus in alta zona si urma a fi bagat in cazan,curios acesta intreaba dracusorul ce-l conducea ce se intampla acolo,si acesta explica pai acolo se fierb oamenii ,la primul cazan sant doi paznici deoarece rusi sant mai mai duri si cum vrea unul sa scoata capul afara paznicul il impinge la loc ,la al doilea cazan este un paznic deoarece ungurii sant rai dar mai mult rai de gura,si rar scoate unul capul afara ,pai bine spuse englezul,si cu romanii ce se intampla? dracusorul raspunde  romanii sant foarte rai dar mai mult intre ei,si cum unul da sa scoata capul afara alt roman il trage inapoi,deci nu e nevoie de paznic,, ca am asa sta treaba

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări