Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amd Athlon 750K sau Intel G3220?

cristian_98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

11

• lorik199

7

• Den

5

• Spitfire

4

Top autori în acest subiect

Care e faza cu intel HD 4400? Nu exista in aceste procesoare de care vorbim asa ceva.Ce e in ele nici intel nu declara precis.In orice caz,grafica instalata pe seriile G este net inferioara  unui i3/i5/i7.

Link spre comentariu

Da... Eu personal am auzit ca G3258 ar avea video integrat Hd4400... Vazusem in urma cu ceva timp si pe net, dar nu mai stiu sigur unde...in fine, ramane valabila intrebarea...ce sa pun ca procesor? G3258 sa 750k? Am citit pe net ca ar fi mai bun intel-ul..performanta pe nucleu e mai mare...dar nu stiu ce sa zic... Pentru a nu upgrada nimic in urmatorii 3-4 ani.. Ce ar fi mai ok? G-ul sau 750k- ul?

Link spre comentariu

Depinde de programe: daca vorbesti de sony vegas pro, mai mult ca sigur nu o sa faca fata prea bine la versiunile viitoare, daca e vorba de word, excel da.

Si cu privire la jocuri, la detalii mici/medii si cu placa video buna, daca nu baga baietii minim quad la cerinte, de exemplu call of duty advanced warfare aparut luna asta cere minim I3 530 cu 6 GB ram si o placa video ati HD5870 si nu ruleaza nativ decat cu procesor cu 4 nuclee, fie si virtuale, dar este posibilitatea de rulat pe dual cu un patch

Editat de lorik199
Link spre comentariu

Va rog, scuzati link-ul, dar nu stiu cum sa pun o legatura pe un link...Eu vad ca merge procesorul..Iar in Sony vegas nu va fi folisit niciodata, mai mult ca sigur...El nu se ocupa cu asa ceva...

In schim foloseste foarte mult programul CUBASE, pentru editare audio....la acesta ar fi ok?

Editat de cristian_98
Link spre comentariu

Ce vrei sa arati prin video de mai sus?ca merge pe dual core?(am scris mai sus ca merge, numai ca ii trebuie un fisier de pus-scrie si in descrierea videoului) I3 530 care e minim in cerinte fix asta e, dual core dar cu hypertheading, deci e vazut ca si quad(cioara vopsita).

G3258 e mai performant decat I3 530,daca ii faci OC e aproape I7 4970 in jocuri.

Acum raspunsul tau: el nu vrea sa auda de overclocking si care e mai bun, G-ul sau 750k-ul? si nu vrea sa faca upgrade in urmatorii 3-4 ani si sa-i mai si mearga jocurile si programele

Editat de lorik199
Link spre comentariu

Totul evolueaza foarte repede nu are cum sa il tina 4 ani sa se joace mereu jocurile care apar noi ...pt ca se cer cerinte din ce in ce mai mari ...eu am acum o placa video de generatie mai veche si ma refuza multe jocuri din cauza ca nu suporta Direct X 11 jocurile nu ar fi avut problema de rulat are 512MB/256bit .

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Daca nu iei o placa video separata nu prea faci nimic cu jocurile.....doar de la I3 in sus sunt bune placile integrate ,are un prieten I3 luat recent si se poate juca Watch Dogs la High .

Link spre comentariu

Am fost pe la el, i-am explicat ca la banii astia, ar face fata undeva la 2 ani, mai mult nu...In concluzie, vrea sa ia Pentium-ul, ca are si video integrat,iar cam dupa 2 ani, va lua probabil un i3-i5.

Ce ziceti de alegerea facuta, G3258, cu 4GB DDR3, Hard-disk 1TB? Pentru 2 ani, eu as zice ca face fata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări