Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fallow me home

Vizitator dio_by

Postări Recomandate

Vizitator dio_by

are cineva o schema pt un modul fallow me home?vreau sa adaptez un modul pe masina legat la inchiderea centralizata banuiesc ca merge sa-l leg pe un fir de la inchidere care ii da comanda unui actuator si sa tina farile aprinse vre-o 30 de sec. ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• dragostalpau

1

• fratello

1

adica de fiecare data cind inchizi masina vrei sa ramina farurile aprinse 30 de secunde, nu ?e usor de rezolvat cu niste circuite facute cu 555, dar dupa cum banuiesc eu tu nu prea le ai cu electronica si ai vrea sa caute cineva pt tine si eventual sa le si faca si sa le si monteze. daca e asa, pune un anunt la electrojob si sigur o sa se gaseasca cineva care sa te ajute.

Link spre comentariu
Vizitator dio_by
:d cam asa e dar daca ma straduiesc si as avea o schema le-as pune cap la cap insa nu prea am timp. ok ms ca mi-ai zis unde trebuie sa apelez deoarece sunt cam nou pe aici. ms mult.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări