Vizitator LiviuS Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 Am niste boxe romanesti la care wooferul nu mai functioneaza. Din pacate nu am fonduri disponibile si de aceea m-am orientat la Difuzoare:YDD 250LBB 8O Ce parere aveti? Merita?Si mai am o intrebare.Stiind faptul ca YDD 200 LPP merita cit de cit, se poate face o adaptare de la 250mm la 200mm ( o placa suplimentara si alt decupaj si alte gauri)? Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 incearca cu un SAL, sunt mult mai bune ca chinezariileo sa caut si iti zic mai tarziu ce preturi au la 25 cm Link spre comentariu
MadRaper Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 Ia-ti bc2520 de la SAL (asa era parca) - e de 250mm costa undeva pe la 600mii, si e mult peste yung chung ai si parametrii la el.. deci poti sa il simulezi intr-un program sa vezi cam cum ar suna in incinta pe care o ai tu 8) Link spre comentariu
Blak Postat Noiembrie 23, 2004 Partajează Postat Noiembrie 23, 2004 Unde se pot gasi difuzoare SAL in bucuresti.... si parametrii unde ii gasesc? ... Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Noiembrie 23, 2004 Partajează Postat Noiembrie 23, 2004 Aici gasesti adresele distribuitorilor in mai multe orase din Romania. http://www.telezimex.ro/marca/sal/distribuitori.asp Daca nu-ti merge site-ul ia de aici : BUCURESTI INTER ELECTRONIC PRO S.R.L. Magazin DR. VIDEO, Str. Viitorului Nr.154, Sect. 2 021-2110025 Link spre comentariu
Vizitator LiviuS Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Am incercat sa intru pe site la Telezimex ca sa ma inregistrez si sa pot comanda difuzoare SAL.Nu am reusit. Din pacate sunt din provincie si e dificil de deplasat, cautat magazin, etc.Cit de seriosi sunt cei de la Telezimex? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 pentru inregistrare foloseste o adresa de yahooTelezimexul este o firma foarte serioasa.Eu am luat de multe ori de la ei, si prin posta si personal (direct de la sediu) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Acest thread sa transformat in reclama la SAL si TeleximexVa ajunge la cosul de gunoi (threadul) daca se continua cu reclama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum