Vizitator chicjob Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 buna, am un tv led hitachi are chassis de vestel 17mb82-2 placa de procesare contine doua memorii flash am nevoie de o memorie flash spi de tip 25q16 ea este notata cu efeon en25q16 100hip poate cineva sa imi dea o indicatie de unde poate fi achizitionata aceasta memorie? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 dar ce au aceste memorii? amandoua sunt defecte fizic? Link spre comentariu
Vizitator chicjob Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 este defecta fizic numai 25q16 cealalta este 25q64 si este buna numai ca nu am gasit de unde sa iau memoria 25q16 Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) este defecta fizic numai 25q16 deci...aceasta memorie nu mai poate fi rescrisa? din pacate ...cred ca nu se gaseste decat "pe afara"....dar cine stie? poate exista cineva pe aici care are aceasta memorie de vanzare...eu n-am! Editat Noiembrie 7, 2014 de elmar Link spre comentariu
Vizitator chicjob Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 nu are nimeni o memorie cfeon qh16-104hip(asa scrie pe ea)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum