turcu_dan Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Sa presupunem ca as alege difuzorul MONACOR SPH-6M, pe langa el mai am nevoie de medii+inalte. Cum se face alegerea celorlalte traductoare? Si cam ce dimensiuni ar avea cutia, oarecum sunt limitat cu spatiul, de aceea intreb cam care ar fi dimensiunile unei incinte. Multumesc.... Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Ce spui de genul asta ? http://www.ebay.de/itm/Monacor-HighEnd-Bausatz-Standlautsprecher-Kodex-/370750193696 E mai mult o recomandare de incinta decat de proiect, spun asta pentru ca groso-modo doar difurile sar de 3000 Lei, plus filtrele care sunt si ele destul de stufoase, plus incintele... cred ca e un proiect ce duce in 1000 maxim 1500 euro. Editat Noiembrie 11, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Ce spui de genul asta ? http://www.ebay.de/itm/Monacor-HighEnd-Bausatz-Standlautsprecher-Kodex-/370750193696 E mai mult o recomandare de incinta decat de proiect, spun asta pentru ca groso-modo doar difurile sar de 3000 Lei, plus filtrele care sunt si ele destul de stufoase, plus incintele... cred ca e un proiect ce duce in 1000 maxim 1500 euro. Probabil e o gluma! Kitul este o varianta a unei incinte T+A cu dubla linie de transmisie si necesita experienta pentru a o pune la punct! Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Probabil e o gluma! Kitul este o varianta a unei incinte T+A cu dubla linie de transmisie si necesita experienta pentru a o pune la punct! De acord cu privire la complexitatea proiectului, sunt totusi boxe de 250w pe 3 cai, dar din tot acest proiect am sugerat doar o inspiratie in ce priveste incinta. Daca este una oportuna sau nu. ne poti confirma sau infirma VTP. Eu am facut o sugestie care se poate sau nu se poate preta pentru ce doreste Turcu_Dan. Editat Noiembrie 11, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 @Adamath_2006, este un proiect complex, mai ales pentru un incepator. Parca m-am descurajat si nu-mi mai vine sa ma apuc, dupa descrieraea cu referire la proiectul finalizat de tine. @ CBI poti da exemplu de un difuzor FR bun? Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) @Adamath_2006, este un proiect complex, mai ales pentru un incepator. Parca m-am descurajat si nu-mi mai vine sa ma apuc, dupa descrieraea cu referire la proiectul finalizat de tine. @ CBI poti da exemplu de un difuzor FR bun? Acum depinde ce iti doresti. Iti dai seama ca lucrurile devin mai complicate cu cat incintele acustice poseda mai multe difuzoare. Cu cat sunt mai multe difuzoare compartimentarea incintei incepe sa fie mai dificila si deasemenea filtrul devin mai complicat. Parerea mea personala, incearca niste boxe similare cu ce am facut eu, dar foloseste Bg20, cu o incinta Voight si daca vrei foloseste si un super tweeter. Nu are sens sa te complici. Fie 1 fullrange fie o imprerechere fullrange cu tweeter. https://www.youtube.com/watch?v=kGba0CI1mgQ alta idee ceva mai apropiata (scuze pentru link) Editat Noiembrie 14, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum