laur_12 Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Problema acestei plasme este ca are imaginea foarte inchisa Exact ca la cele CRT fara contrast si lumina tub foarte uzat Mentionez ca nu am desfacut magaoaia ,,,,o parere m-ar ajuta ,,,nu am mai intalnit acest defect Link spre comentariu
laur_12 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Am acesat meni service si la ore de functionare am 6020 ore este mult ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) am intalnit multi condesatori pe modulul y main si cu ceva reglaje tot pe acest modul poate ave-ti noroc,sa tot fie aproape 16 ani si ceva de functionare ,durata lor de viata e aprope 5ani,deci posibil gaz obosit,totusi nu mi se pare reala acesta cifra 6020 ,cat de batran este acest tv? Editat Noiembrie 7, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 posibil hibridul de pe z-sus. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 am intalnit multi condesatori pe modulul y main si cu ceva reglaje tot pe acest modul poate ave-ti noroc,sa tot fie aproape 16 ani si ceva de functionare ,durata lor de viata e aprope 5ani,deci posibil gaz obosit,totusi nu mi se pare reala acesta cifra 6020 ,cat de batran este acest tv? scuze ma luat valul ,6020 e numarul de ore si nu de zile cum am intrerpretat eu de am ajuns la 16ani,deci ar fi circa 250 zile,nu cred ca e obosit ,posibil si zsus avand in vedere doar 250zile Link spre comentariu
sorintv Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) Salut! Am si eu la reparat o plasma Samsung adusa din afara, "SH", dar inca nu am desfacut-o. M-am gandit ca defectul ar fi, din "driver", sau din "panel". Un indiciu, daca se poate. Editat Noiembrie 7, 2014 de sorintvr Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum