Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent pereche 2SB686 si 2SD716

Postări Recomandate

@Adamath_2006 e clara treaba, cu atatea ''pierderi'' pe traseu si atatea ''sigurante devalorizate'' eu zic sa il duci la un atelier de deparatii, altfel risti sa il arunci direct la ghena din curtea blocului si ar fi pacat pentru ca se poate repara

Nu te supara pe mine, nu e cu rautate, dar eu zic mai intai sa studiezi sectiunea incepatorilor sa intelegi mai bine componentele electronice si apoi sa mesteresti prin aparatura audio

Editat de maxente
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

@Adamath_2006 cu atatea ''pierderi'' pe traseu si atatea ''sigurante'' eu zic sa il duci la un atelier de deparatii, altfel risti sa il arunci direct la ghena din curtea blocului si ar fi pacat pentru ca se poate repara

Multumesc ca ai urmarit discutia si ai si participat la ea dar probabil nu ai citit printre randuri ca amplificatorul este reparat si deja functional.

Nu inteleg ce intelegi tu prin "sa intelegi mai bine componentele electronice".

Lucrez cu multimetru, capacimetru si schema tehnica. Spune-mi si mie unde gresesc

Pana acum cel putin, nu mi s-a intamplat sa ma bag in ceva si sa nu il pot repara.

Si nu mi s-a intamplat sa schimb 100% piesele din ceva ca sa fie functional :))))

Faptul ca nu sunt de formare electronist sau nu ma ocup decat ca hobby de electronica nu ma face nici retard, nici incapabil, sau cel mai mare necunoscator de electronica din lume, cum deseori se insinueaza pe aici si vorbesc in general de majoritatea daca nu toti, incepatorii, nu doar de persoana mea. Nu contest experienta unora sau capacitatile lor dar as prefera ca parerile sa fie pur tehnice si daca nu incurajatoare, macar ajutatoare pentru colegi. Eu unul sunt satul de disputele.. care e mai electronist si mai rotund de pe aici... Din motivul asta o sa ma rezum pe viitor la a nu mai prezenta : realizari, proiecte, probleme, sau aparatura de discutie. O sa ma rezum la intrebari, anunturi, lectura si probabil achizitii cand si daca e cazul.  

Multumesc

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări