Vizitator amicul43v3r Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 am si eu un sistem voxlab 5.1 si nu imi functioneaza pe toate canalele. nu prind parazitii nici pe spate nici pe sub/center...ce sa fac? Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Pentru inceput ai face bine sa ne zici ce placa de sunet ai,si daca imparte sunetul in 5.1,daca nu imparte placa e si normal sa nu se auda!se aud numai cei din fata nu? incearca sa bagi si celelelte mufe in mufa aia verde sa vezi daca atunci se aud ,daca se aud inseama ca nu imparte placa semnalul :smt006 Link spre comentariu
Vizitator amicul43v3r Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 Pai care e faza.. Placa e 5.1 si scoate 5.1 ca am verificato, dar sistemul lucreaza asha: cand pun fata se aude la toate: fata spate centru si subwoffer daca pun toate mufele tot aia e... deci mie mi se pare ca e de la sistem cum spuneam... ( Cum fac ??????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum