Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

centrala ariston 1 pe gpl

@ngel

Postări Recomandate

salutare....am vazut ca sunt discutii despre transformarea unei centrale murale de pe gaz natural pe gpl si doresc si eu niste lamuriri daca se poate.

Detin o centrala murala Ariston unu si vreau sa o folosesc la tara pe gpl pentru apa calda .Este posibil asa ceva ?Am luat un set de duze pentru modificarea acesteia dar am nevoie de o lamurire privind care duze trebuiesc schimbate..doar cele din arzator sau mai sunt si altele.Mentionez ca pe chitul luat de la Bricostore scrie ca este SET TRANSF.UNNWR 18G...pot face modificarea cu aceste duze ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• @ngel

3

• gabiunu

2

Top autori în acest subiect

Ariston Uno se numeste aparatul iar pasii pentru ce vrei tu ii gasesti in manualul de instalare. Nu stiu ce jigloare de carburetor Arcelic ai gasit tu acolo dar in niciun caz nu este de la  Ariston. Treaba ta ce improvizatii folosesti.... merge mai mult ca sigur daca citesti manualul.

Link spre comentariu

nu stiu cine ti-a spus tie de jigleoare dar daca cineva citeste printre randuri in loc sa dea un raspuns obiectiv,parerea mea este sa nu te bagi si cred ca este mai ..ok.

Am gasit raspunsul pe un alt forum dedicat centralelor si din pacate aici se pare ca se asteapta ca cineva sa spuna o parere iar restul incep sa isi dea cu presupusul.

Bafta tuturor si numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări