Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia Lumia 625

riderinblack

Postări Recomandate

Utilajul mai sus pomenit a ajuns la mine cu touchscreen crapat. I-am schimbat touch-ul, functioneaza impecabil cu o singura problema: la efectuarea unui apel la apropierea telefonului de ureche ecranul "se stinge" (functionare buna a senzorului de proximitate), la departarea de la ureche telefonul "nu se mai aprinde" (se pare ca acelasi senzor de proximiate face ceva greva.....). Daca apas de 2 ori (nu prea repede) butonul de Power ecranul "se aprinde" si telefonul raspunde corect al comenzi  (inclusiv senzorul de proximitate, daca duc iarasi telefonul spre ureche inchide ecranul).

Un hard-reset nu rezolva absolut deloc problema.

Orice idee este binevenita.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

1  touch neoriginal , transparenta redusa la fereastra senzorului

2  distanta mare intre senzor si touch , daca nu ai  schimbat si coverul pe care se lipeste touch

3  impuritati sau praf in ferestra senzorului

4 posibil ceva oxid sau senzor cu lipitura rece de la soc

verifica in ordinea asta , nu da cald la placa inutil

Link spre comentariu

1) Touch 100% clona chinezeasca, cei de la Nokia nu-mi vor vinde mie sau altora piese de schimb, interesul lor e sa-si vanda telefoancele unui client daca se poate cate 3 pe zi nu sa si le repare omul...... Dare e ciudat ca la apropiere raspunde cu precizie de ceasornic, doar la departarea de fata/mana/corp apar problemele (uita senzorul ce tre' sa faca).....

2) E posibil sa fie asta, noul touch nu s-a asezat chiar asa cum ar trebui.

3) Exclus, am suflat pe acolo tot ce ar insemna impuritate

4) Si asta se exclude, cu 10 min. inainte telefonul functiona bine.

Nu-i dau cu aer clad pe placa deoarece nu am nici un motiv, in cel mai rau caz o sa-i zic omului sa-l foloseasca asa cum e.

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări