Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VCR Panasonic NV-FJ620EG-K

Vizitator doruchira

Postări Recomandate

Vizitator doruchira

Problema se manifesta astfel: functia Play functioneaza corect. Daca incerc sa derulez inainte sau inapoi caseta se aude cum incepe operatiunea de derulare: motorul incepe sa se accelereze dar dupa circa 2-3 secunde display-ul aparatului se stinge si motorul se opreste. Dupa circa o secunda display-ul se reaprinde si caseta se deruleaza in sensul in care am dat comanda anterior dar la o viteza redusa de derulare (dar mai mare decat viteza de redare), ca si cum s-ar apropia de capatul benzii (desi nu este cazul). Uneori se intampla ca derularea sa continue chiar daca apas pe butonul Power si displayul se stinge ca si cum ar intra in stand-by. Am intrat in service mode 2 dar nu sunt coduri de eroare stocate. Rog pe cineva experimentat sa ma ajute. Multumiri anticipate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

2

Vizitator doruchira

Deocamdata am schimbat condensatorii electrolitici dar am aceleasi manifestari. Integratul din sursa - STRG 6352 nu este prevazut cu radiator si in timpul operatiunii de redare a casetei se incalzeste puternic - la circa 65 grade Celsius. Masurat pe multimetru cu sonda de temperatura.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator doruchira

Revin cu solutia la defectul prezentat: Aceasta s-a remediat prin inlocuirea integratului din sursa (STRG 6352) cu unul nou . Nu a dat rezultate montarea radiatorului pe cel vechi intrucat era deja afectat. Pe cel nou l-am prevazut cu radiator din start.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări