Vizitator doruchira Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Problema se manifesta astfel: functia Play functioneaza corect. Daca incerc sa derulez inainte sau inapoi caseta se aude cum incepe operatiunea de derulare: motorul incepe sa se accelereze dar dupa circa 2-3 secunde display-ul aparatului se stinge si motorul se opreste. Dupa circa o secunda display-ul se reaprinde si caseta se deruleaza in sensul in care am dat comanda anterior dar la o viteza redusa de derulare (dar mai mare decat viteza de redare), ca si cum s-ar apropia de capatul benzii (desi nu este cazul). Uneori se intampla ca derularea sa continue chiar daca apas pe butonul Power si displayul se stinge ca si cum ar intra in stand-by. Am intrat in service mode 2 dar nu sunt coduri de eroare stocate. Rog pe cineva experimentat sa ma ajute. Multumiri anticipate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 schimba conzi din sursa primar si secundar Link spre comentariu
Vizitator doruchira Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Deocamdata am schimbat condensatorii electrolitici dar am aceleasi manifestari. Integratul din sursa - STRG 6352 nu este prevazut cu radiator si in timpul operatiunii de redare a casetei se incalzeste puternic - la circa 65 grade Celsius. Masurat pe multimetru cu sonda de temperatura. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 ii poti monta un radiator la STRG 6352 si tensiunile debitate de sursa sint ok Link spre comentariu
Vizitator doruchira Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Revin cu solutia la defectul prezentat: Aceasta s-a remediat prin inlocuirea integratului din sursa (STRG 6352) cu unul nou . Nu a dat rezultate montarea radiatorului pe cel vechi intrucat era deja afectat. Pe cel nou l-am prevazut cu radiator din start. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum