Vizitator dexterboot Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Va salut , Va rog sa veniti si dvs cu sugestii si reclamatii referitoare la acest monstru https://www.youtube.com/watch?v=vSq1h0EWSWk Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Frumoasa "scula".Dar ce pale ii trebuie, ce stalp, sau ce electronica de control? In laboarator/atelier totul pare frumos, dar sa vezi cand vine vre-o furtuna cu rafale de 25m/s ce se intampla. Link spre comentariu
cavit Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Totusi cred ca nu ieftin deloc, in general generatoare elecrice se cam gasesc, problema e sursa de energie mecanica. am si eu unul mai mic dar sta nu am cu ce sa il antrenez. Daca ai o sursa de energie mecanica convenabila e foarte bun daca nu , o sa stea cum sta al meu, sau pate il vinzi. Link spre comentariu
vfp_marius Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 1 cel mai bine s-ar potrivi la o minihidrocentrala si nicidecum eolian , turatia am vazut ca nu e mare pentru a ajunge la tensiunea retelei 220v , daca ar fi posibila reglarea turatiei in funcite de consum ai avea tensiune de 220 , dar nu chiar la frecventa potrivita , era bine daca era calculata si frecventa tensiunii in functie de turatie , sa dea un trifazic de 380 , puteai alimenta si motoare induse .(sper ca constructia e trifazica cel mai ideal mod) 2 cablurile de racord sper ca nu sunt acelea prezentate in film , ar trebui ceva mai groase . 3 pentru un mod offgrid e bun dar daca vrei so legi la retea va trebui obligat un inverter dedicat. 4 , mi-ar palcea sa il am in curte, ca ii gasesc eu utilizare. spor Link spre comentariu
bratueduard Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Felicitari pentru realizare! Cam la ce turatie se estimeaza ca ar scoate 10Kw si cam unde se situeaza tensiunea in cazul a 10Kw? Am vazut la sfarsitul clipului ca legai un ongrid solar la generator. Ce a rezultat de acolo? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum