leo 17 Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 la tv cu sasiu comun vestel 11ak30.problema e ca vede unele programe cu purici altele aproape nu le vede deloc ..lipsa sunet ,adica se aude dar cum nu ar fi nici un program ...tensiuni pe sursa ok ..ce ar putea fi ? http://i61.tinypic.com/4jqj7.jpg Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Verifica sursa de semnal si mai vii cu amanunte.Amplificare mica in tv sau semnal la intrare de nivel fff.mic. La detaliile ce ne-ai dat mai mult ce sa spunem.? Editat Noiembrie 5, 2014 de NOSTALGIC Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 tv e pe ''cablu''semnalul e ok ..am verificat si tot asa functioneaza tv ..deci sa fie selectorul de vina? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 ce stiti despre acest tv? a fost cumva traznit? daca nu, incercati sa schimbati filtrul FUS... Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 5v este pe tuner corect,agc(raa)tuner defect sau miez deslipit,filtru cale comuna defect deslipit ,sevice menu( menu 4725 ) agc 31, if1-007 (006) oricum se pare ca tv-ul dv a suferit soc de curent sau are probleme si cu ptc-ul,parca se vede patat, Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Este posibil si selectorul.Pinul central din mufa de ant. posibil lipitura defecta, tensiuni de alimentare, verifica. Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 cum se intra in meniu service la acest sasiu ? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Ti-a scris iulian tv mai sus.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Chiar nu stii ?? > meniu 4725 Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 adica intri in meniu apoi formezi tastele alea 4-7-2-5?la acest sasiu nu am intrat niciodata in meniu service ..deci poate e rusinos sa intreb .dar intreb Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 adica intri in meniu apoi formezi tastele alea 4-7-2-5? nu ! apesi pe telecomenda ...tastele meniu-4-7-2-5 (rapid) dar vezi sa nu strici ceva pe acolo ...ca nu stiu daca mai poti reface ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 verifica alimentarile selector cum spune colegu iulan tv si agc sa fie corespunzator si daca nu vrea scoate tuneru si verifica lipituri reci inauntru lui cum ar fi pe margini cu tabla de pe margine uitate cu o lupa ca altfel nu se vad cu ochiu liber ca eu am intilnt multe cu acest defect si daca nici asa nu merge tuner defect Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 tensiuni pe tuner ..5v ok ..am verificat si lipituri in tuner ..totul e ok ...am intrat si in meniu service si am modificat cum mi a spus colegul iulian tv si tot asa face ..nu am la indemana pt a verifica tunerul decat un tuner uv 1316a ..se poate inlocui pe sasiul meu ? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 dar filtrul(FUS) dintre selector si jungla nu vrei sa-l schimbi! nu? sau poate ...nu stii care e ala??? pe schema este numit Z402 (si pe el trebuie sa scrie ceva de genul ...k9453m) trebuie sa spui ce selector e in placa...ca sa putem sa-ti spune daca merge inlocuit!( eu banuiesc ce e...dar trebuie sa comfirmi tu!) Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 filtru fus l am schimbat original k 2966m,nu am avut asa ceva ,am incercat cu k955m acelasi defect.tuner original de pe sasiu w8p(pll) taea q041d...30048475 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum