codrut Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Am gasit acest laptop: LAPTOP ASUS X452CP-VX018D, INTEL CORE I5-3337U PANA LA 2.7GHZ, 14.0", 4GB, 500GB, AMD RADEON HD 8530M 1GB DDR3, FREE DOS la oferta la pretul de 1750lei la Media GAlaxy. Ce parare aveti se merita?ma chinui de ceva timp sa iau un laptop nou,si nu m-am hotarat pana acum. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Buna seara ! Eu asi zice ca este bun acest laptop la acesti bani.... Dar mai asteptati si alte pareri de la alti useri (utilizatori) de pe acest forum. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Cumpara de unde poti primi o garantie extinsa pana la 5 ani. Chiar daca mai pui 2-3 sute de lei in plus..... Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Acu depinde ce vrei sa faci cu el,daca e pentru net si aplicatii usoare gasesti si mai ieftin,detaileaza un pic ce programe vrei sa rulezi. Uite aici unul mai slabut dar si mult mai ieftin. http://view.publitas.com/cataloagele-metro/catalog-produse-pentru-birou/page/32-33 Link spre comentariu
codrut Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Multumesc pentru pareri.Avand in vedere ca placa video este dedicata m-am hotarat si l-am cumparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum