Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV " Neo " model TV-1408 sasiu P1470A03

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi. Am primit la reparat acest TV din titlu si rog pe careva daca are schema acestui TV. Am cautat pe net si dupa indicativele respective nu am gasit nimic, ( poate o fi avand si vreo alta denumire sasiul, nu zic nu ). Problema este ca sunt arse niste rezistente si nu le pot identifica. Suspect in plus si deflexia linii defecta. Mai jos dau niste detalii:

-model TV-1408

-sasiu P1470A03 ( 101212 ) ver. I  JZ

-sursa: STRW6553A ( N501 )

-procesor - jungle: TDA11106PS / V3 / 3 / AQ6 ( N302 )

-cadre: LA78040 ( N451 )

-memorie: 24C08 ( N702 )

-sunet: TDA2003 ( N601 )

Ce-i trecut in paranteza se refera la numerotarea componentei pe cablaj. Sunt arse R402 si R450. Sunt scrum si nu le pot identifica valorile. Mai jos pun o poza cu un sasiu asemanator ( cam seamana dar nu rasare ).

Deci rog pe careva daca are schema si eventual daca stie ce valori au cele doua rezistente.

Multumesc.

post-179081-0-39928000-1415189052_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutari domnuleLeoncris. Asta e schema. Singura diferenta este ca difera numerotarea pieselor, dar no problem. O sa-mi ia mai mult timp sa urmaresc cablajul, dar nu este de nerezolvat, ( nu exista nu se poate ). Cealalta rezistenta am reusit s-o identific si pe ea. Are 100 ohmi. Vine pe pinul 15 al junglei. Adica pe atacul finalului de cadre. Multumesc pentru ajutor. Revin cu rezultatul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări