luckyonro Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 buna, am un Nei, sasiu Indiana 200 si are imaginea distorsionata in partea de sus (se micsoreaza si apar niste linii, c-am de unde incep siglele posturilor tv), daca a mai intilnit cineva acest defect? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 incepe cu schimbarea condensatorilor electrolitici din baleaj vertical si verificarea(eventual schimbare) conzilor electr. din sursa(primar ,secundar) Link spre comentariu
Fulgerik Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Da, am mai intalnit acest defect de sute de ori, este un defect tipic. Se datoreaza uzurii condensatorului de intoarcere din baleiajul vertical( TD3653), trebuie schimbat urgent acest condensator de 100uF . Daca nu se schimba urgent defectul progreseaza si se finalizeaza cu arderea circuitului integrat TDA3653. Deasemenea trebuiesc schimbati si alti condensatori electrolitici care inca nu se manifesta. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Cel de 100uF este defect este pus pe placa in partea stanga langa radiatorul Ciului de BV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum